Tietoa meistä

Pääomasijoittajat ry edistää yritysten kasvua, kilpailukykyä ja kansainvälistymistä toimivan, kasvavan ja tehokkaan pääomasijoitusalan avulla.

Yhdistys on pääomasijoitustoimialan yhteinen ääni ja edunvalvontajärjestö Suomessa. Se tekee toimialan edunvalvontaa, tuottaa korkealaatuista ja rikasta tutkimusta sekä tiedottaa aktiivisesti toimialasta. Lisäksi yhdistys ylläpitää toimialan eettisiä säännöksiä (code of conduct), tuottaa suosituksia ja järjestää koulutusta toimialan kehittämiseksi. Lisää toimialan säännöistä ja suosituksista voit lukea täältä.

Yhdistyksen varsinaisia jäseniä ovat pääomasijoittajat sekä pääomasijoitusrahastoihin sijoittavat rahastosijoittajat. Lisäksi yhdistyksellä on liitännäisjäseniä, jotka ovat pääomasijoitusalan palveluntarjoajia ja muita sidosryhmiä.

Pääomasijoittajat ry on Invest Europen jäsen. Invest Europe huolehtii pääomasijoitustoimialan toimintaedellytyksistä sekä kehittää alan ammattistandardeja Euroopan laajuisesti.