Pääomasijoitusyhdistys

Pia Santavirta

Toimitusjohtaja

pia.santavirta@paaomasijoittajat.fi

Pia Santavirta on toiminut yhdistyksen toimitusjohtajana maaliskuusta 2016. Finanssialaintoilijaksi tunnustautuva Pia siirtyi pääomasijoittajien edunvalvojaksi Finanssiala ry:stä, jossa hän teki pitkään töitä vakuutusyhtiöiden ja pankkien edunvalvojana. Säädösvalmistelun taidot on kerätty ministeriön palveluksessa Suomessa ja Brysselissä. Koulutukseltaan hän on juristi.

Yhdistyksen toimintaa Pia on halunnut uudistaa kaikilla sen osa-alueilla. Aloittamisensa jälkeen yhdistys onkin laittanut uuteen järjestykseen jäsenpalvelut, edunvalvonnan kanavat, viestinnän sekä yhdistyksen ilmeen. Yhdistyksellä on nyt ennätysmäärä jäseniä ja toimialan ääni näkyy ja kuuluu selvästi aikaisempaa enemmän.

”Olen vaikuttajana vankkumaton yhteistyön puolesta puhuja”, Pia kertoo ja luonnehtii itseään energiseksi tyypiksi, joka nauttii verkostojen luomisesta ja Suomen talouskasvun edistämisestä monien eri sidosryhmien kanssa.

Vapaa-ajalla Piaan törmää todennäköisesti kesällä saaristossa ja talvella lumen ja jään keskeltä hiihtämässä, laskettelemasta tai luistelemassa. ”Ääni ja nauru kuuluu varmasti kauas, joten tule ihmeessä vaihtamaan kuulumisia”, kannustaa Pia.

Jonne Kuittinen

Operatiivinen päällikkö

jonne.kuittinen@paaomasijoittajat.fi

Jonne Kuittinen on ollut yhdistyksellä vuodesta 2011. Hänen vastuullaan on pääomasijoitusalan tilastoinnin ja tutkimuksen koordinointi sekä tulosten havainnollistaminen. Lisäksi Jonnen päivittäiseen tehtäväkenttään kuuluu paljon jäsenpalvelua sekä erinäisiä projekteja suomalaisten yritysten kasvun ja rahoituksen tukemiseksi.

Jonnella on Filosofian maisterin tutkinto matematiikasta Tampereen yliopistolta sekä pankki- ja rahoitusalan Master of Science -tutkinto Liechtensteinin yliopistosta. Hän on asunut jaksoja ulkomailla Liechtensteinissa, Yhdysvalloissa, Espanjassa, Itävallassa, Ranskassa ja Intiassa.

Vapaa-aikaan Jonnella on aina kuulunut isona osana jalkapallo: ”A-junioreiden Suomen mestaruuden, divari-vuoden ja yliopistosarjan USAn mestaruuden (NIRSA) sekä parin polvioperaation jälkeen olen siirtynyt penkkiurheilijaksi”, hän kertoo.

Pauliina Martikainen

Viestintäpäällikkö, edunvalvonta

pauliina.martikainen@paaomasijoittajat.fi

Markus Nyberg