Pääomasijoittajat ja Kasvunrakentaja 2018 -kilpailun yhteistyökumppanina toimiva PwC haluavat omalta osaltaan auttaa yrittäjiä ja pääomasijoittajia tuomaan esiin vaikuttavia, todellisen arvon rakentamiseen perustuvia menestystarinoita.

 

Kasvunrakentaja -kilpailu etsii pääomasijoittajien yli 700 suomalaisesta kohdeyhtiöstä vuoden mielenkiintoisinta ja innostavinta tarinaa, johon liittyy korvaamattomana osana aktiivinen kasvun rakentaminen yhdessä pääomasijoittajan kanssa.

 

Kilpailun alkuerän karsinnassa pääosassa ovat kasvuluvut ja kolmen finalistin ryhmään valitaan parhaat kasvutarinat. Kasvunrakentaja 2018 -kilpailussa huomio kiinnittyy lukujen ohella erityisesti luovaa uudistumista osoittaneisiin yhtiöihin ja tarinoihin, jotka on rakennettu vastuullisesti pitkän tähtäimen arvoa kehittäen. Muita kilpailun kantavia teemoja ovat automaatio ja tekoäly sekä yhteistyö.

 

Parhaat kasvutarinat julkaistaan Pääomasijoittajien kotisivuilla.  Kolme mielenkiintoisinta yritystä pitchaavat tarinansa ja Kasvunrakentaja 2018 julkistetaan Pääomasijoittajien kevätseminaarissa 12.4. Kilpailun voittajan ratkaisee tuomaristo, johon kuuluu asiantuntijoita yritys-, viestintä- ja tutkimussektoreilta.

 

PwC auttaa yrityksiä kasvamaan, toimimaan tehokkaasti ja raportoimaan luotettavasti jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Apunasi on Suomessa yli 1000 asiantuntijaa ympäri maan. Palveluitamme ovat liikkeenjohdon konsultointi, yritysjärjestelypalvelut, veroneuvonta, lakipalvelut, riskienhallinta sekä tilintarkastus- ja muut varmennuspalvelut. Tarkoituksenamme on rakentaa yhteiskuntaan luottamusta ja ratkaista asiakkaidemme merkittävimpiä ongelmia. Lisää tietoa: www.pwc.fi. Twitter: @PwC_Suomi.