Pääomasijoittajat ja Kasvunrakentaja 2020 -kilpailun yhteistyökumppanina toimiva PwC haluavat omalta osaltaan auttaa yrittäjiä ja pääomasijoittajia tuomaan esiin vaikuttavia, todellisen arvon rakentamiseen perustuvia menestystarinoita.

 

Vuosittain järjestettävä Kasvunrakentaja-kilpailu etsii pääomasijoittajien kohdeyhtiöstä kyseisen vuoden mielenkiintoisinta ja innostavinta tarinaa, johon liittyy tärkeänä osana kasvun rakentaminen yhdessä pääomasijoittajan kanssa. Kilpailun alkuerän karsinnassa pääosassa ovat kasvuluvut ja finalistien ryhmään valitaan parhaat kasvutarinat. Finalistit selviävät elokuussa, ja parhaat kasvutarinat julkaistaan Pääomasijoittajien kotisivuilla.

 

Neljä finalistiyritystä pitchaavat tarinansa ja voittaja julkistetaan Kasvunrakentaja 2020 -tapahtumassa 27.8. Kilpailun voittajan ratkaisee tuomaristo, johon kuuluu asiantuntijoita yritys-, viestintä- ja tutkimussektoreilta.

 

Kilpailun finaali on tavallisesti järjestetty yhdistyksen Kevätseminaarissa, mutta poikkeuksellisen kevään vuoksi päätimme toteuttaa sen tänä vuonna omana tapahtumanaan, jonka livestream on avoin kaikille kilpailusta kiinnostuneille katsojille. Ilmoittaudu siis online-tilaisuuden yleisöön tästä, ja tule mukaan kuulemaan vuoden innostavimmat kasvutarinat!


PwC:n tarkoitus on rakentaa yhteiskuntaan luottamusta ja ratkaista merkittäviä ongelmia. Autamme yrityksiä kasvamaan, toimimaan tehokkaasti ja raportoimaan luotettavasti jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Apunasi on Suomessa yli 1 200 asiantuntijaa ympäri maan. Palveluitamme ovat liikkeenjohdon konsultointi, yritysjärjestelypalvelut, veroneuvonta, lakipalvelut, riskienhallinta, tilintarkastus ja muut varmennuspalvelut. Lisää tietoa: www.pwc.fi. Twitter: @PwC_Suomi.