Pääomasijoittajat ja Kasvunrakentaja 2020 -kilpailun yhteistyökumppanina toimiva PwC haluavat omalta osaltaan auttaa yrittäjiä ja pääomasijoittajia tuomaan esiin vaikuttavia, todellisen arvon rakentamiseen perustuvia menestystarinoita.

 

Vuosittain järjestettävä Kasvunrakentaja-kilpailu etsii pääomasijoittajien kohdeyhtiöstä kyseisen vuoden mielenkiintoisinta ja innostavinta tarinaa, johon liittyy tärkeänä osana kasvun rakentaminen yhdessä pääomasijoittajan kanssa.

 

Tänä vuonna voittoa tavoittelee neljä huikeaa kasvunrakentajaa: ForenomFrameryOura ja Swappie.

 

Forenom

 

Forenom on vuosituhannen vaihteessa perustettu majoitusalan kasvuraketti. Yritys on rakentanut itselleen vahvan aseman tarjoamalla vaihtoehdon vuokra-asumisen ja hotellien välillä, ja erityisesti paljon liikkuvat keikkatyöntekijät ovat löytäneet Forenomin palvelut omakseen. Forenomin kasvupolulla on mukana CapMan ja Tesi.

 

Framery

 

Framerylla se tiedetään – onnellisuus vaatii ajoittain omaa rauhaa. Äänieristettyjä työtiloja ympäri maailmaa myyvä Framery on tunnettu nimekkäiden asiakkaidensa lisäksi erinomaisesta työkulttuuristaan ja siitä, että siellä todella panostetaan koko henkilöstön hyvinvointiin. Frameryn kasvua on ollut kirittämässä esimerkiksi Mustin ja Mirrin sijoittajana tunnettu Vaaka Partners.

 

Oura

 

Kuninkaallisiakin sormia koristanut ja maailmanmaineeseen noussut hyvinvointisormus Oura auttaa käyttäjiään pitämään huolta riittävästä levosta ja palautumisesta. Oulussa kehitelty Oura valmistetaan pääosin Suomessa. Ouran kansainvälistymistä ja kasvua on ollut vauhdittamassa muun muassa Lifeline Ventures ja Tesi.

 

Swappie

 

Käytettyjä älypuhelimia huoltava ja myyvä Swappie tekee sen, mistä monet vain puhuvat – yritys yhdistää kierrätyksen, kestävän kehityksen ja taloudellisen menestyksen. Swappie tähtää yhä korkeammalle, ja vauhtia ovat antaneet muun muassa Lifeline Ventures, Reaktor Ventures, Inventure ja Tesi.

 

Neljä finalistiyritystä pitchaavat tarinansa ja voittaja julkistetaan Kasvunrakentaja 2020 -tapahtumassa 27.8. Kilpailun voittajan ratkaisee tuomaristo, johon ovat lupautuneet mukaan Elina Lappalainen, Mika Maliranta ja Pekka Mattila. Heistä kuulet lisää pian!

 

Kilpailun finaali on tavallisesti järjestetty yhdistyksen Kevätseminaarissa, mutta poikkeuksellisen kevään vuoksi päätimme toteuttaa sen tänä vuonna omana tapahtumanaan, jonka livestream on avoin kaikille kilpailusta kiinnostuneille katsojille. Ilmoittaudu siis online-tilaisuuden yleisöön tästä, ja tule mukaan kuulemaan vuoden innostavimmat kasvutarinat!


PwC:n tarkoitus on rakentaa yhteiskuntaan luottamusta ja ratkaista merkittäviä ongelmia. Autamme yrityksiä kasvamaan, toimimaan tehokkaasti ja raportoimaan luotettavasti jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Apunasi on Suomessa yli 1 200 asiantuntijaa ympäri maan. Palveluitamme ovat liikkeenjohdon konsultointi, yritysjärjestelypalvelut, veroneuvonta, lakipalvelut, riskienhallinta, tilintarkastus ja muut varmennuspalvelut. Lisää tietoa: www.pwc.fi. Twitter: @PwC_Suomi.