Bocap sijoittaa henkilöstövuokrausalan digiedelläkävijään Bolt Group -yhtiöön

Bolt on rakennusalan työvoimavuokraukseen keskittynyt teknologiayhtiö, jonka itse kehitetty Bolt-mobiilipalvelu yhdistää rakennusalan työt ja työvoiman tehokkaalla tavalla. Yhtiön tavoitteena on mullistaa työnvälitys ja erottua kilpailijoistaan tekoälyn ja alustatalouden hyödyntämisen kautta. Bolt on luonut tunnetun brändin ja yhtiö laajenee voimakkaasti paitsi digi-kärjellään, myös luotettavuudella sekä asiakas- että työntekijäpäässä markkinalla, joka kasvaa voimakkaasti ja joka on edelleen hyvin fragmentoitunut.

Yhtiö on kasvanut vuonna 2014 kolme miljoona euroa vaihtaneesta pienestä toimijasta ketteräksi kasvuyhtiöksi, jonka liikevaihto-odotus on 14 miljoonaa euroa kuluvana vuonna osoittaen määrätietoista etenemistä. ’’Boltin perustajat ovat rohkeita ja valmiita muuttamaan kovin perinteistä alaa digitalisoimalla toimintatapoja tehokkaalla ja raikkaalla tavalla’’, hehkuttaa Bocapin perustaja Julianna Borsos.

Boltin tavoitteena on panostaa jatkossakin voimakkaaseen kasvuun ja ylittää 55 miljoonan euron liikevaihto vuonna 2021. 2,5 miljoonan euron annilla kerätyillä varoilla yhtiö hakee lisäkasvua laajentamalla liiketoimintaa uusille toimialoille ja perustamalla uusia alueorganisaatioita. Teknologiakehitykseen panostetaan jatkossakin, mikä tuo kilpailuetua yhtiölle. ”Olemme iloisia, kun saamme aktiivisen ja yrittäjäystävällisen vähemmistösijoittajan kiihdyttämään kanssamme Boltin kasvua uusille toimialoille sekä paikkakunnille”, kommentoi Bolt Group Oy:n toimitusjohtaja Ville Herva.

Lisätietoja:

Julianna Borsos, puh. 050 386 3530
Hpj, perustajaosakas, Bocap 
julianna(a)bocap.fi
PK Arvonkasvattajat II –rahasto

Vilma Torstila, puh. 040 547 4010
Osakas, sijoitusjohtaja, Bocap
vilma(at)bocap.fi
PK Arvonkasvattajat II –rahasto

Ville Herva, puh. 040 575 6996
Toimitusjohtaja, Bolt Group Oy
ville.herva(at)bolt.works


Bocap
Bocap Private Equity Oy (http://www.bocap.fi/) on suomalaisiin pieniin ja keskisuuriin yrityksiin sijoittava riippumaton pääomasijoitusyhtiö. Bocap on suomalaisen pääomasijoittamisen edelläkävijä, joka sijoittaessaan toimii aktiivisena vähemmistöosakkaana yrittäjävetoisissa ja voimakkaasti kasvavissa vakiintuneissa pk-yrityksissä. Bocapin taustarahoittajina on Bocapin partnereiden lisäksi suomalaisia institutionaalisia sijoittajia kuten henki- ja eläkevakuutusyhtiöitä, säätiöitä, eläkekassoja ja yrittäjiä. Bocapin uusin pääomasijoitusrahasto on 50 miljoonan euron kokoinen. Bocapin pääomasijoitusrahastoissa on sijoitettu 10 salkkuyhtiöön, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 220 miljoonaa euroa työllistäen noin 2500 henkilöä.

Bolt
Bolt Group Oy (www.bolt.works) on henkilöstövuokrauksen vallankumousta tekevä digiyhtiö, joka mobiilisovelluksellaan ja tekoälyä hyödyntävällä alustallaan on nopeasti vallannut markkinaa. Boltin ennustettu liikevaihto vuonna 2018 on 14 miljoonaa euroa ja Bolt tavoittelee pääomasijoituksen turvin kasvua nopeasti 50 miljoonan euron liikevaihtoluokkaan laajentuen rakentamisesta kolmeen muuhun toimialaan ja pääkaupunkiseudulta sekä Tampereen alueelta koko Suomen laajuiseksi. Boltiin on aiemmin sijoittanut mm. Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera (nykyinen Ilmarinen) vuonna 2017 1,12 miljoonaa euroa. Boltilla on 21 henkilöstöosakkeenomistajaa, ja toimiva johto omistaa 42.3% yhtiöstä.