Bocap vauhdittaa kotimaisen MediVidan uutta kasvutarinaa 5 miljoonan euron sijoituksella

Bocap PK Arvonkasvattajat II -rahasto on tehnyt 5 miljoonan euron vähemmistösijoituksen suunnatulla annilla Suomessa toimivaan sosiaali- ja terveydenhuoltoalan edelläkävijään MediVidaan. Bocap on sijoittanut MediVidaan aiemminkin, ja omistuksesta irtaannuttiin liiketoimintakaupan yhteydessä vuonna 2017. Nyt Bocap lähtee tukemaan MediVidan uutta kasvutarinaa, jonka keskiössä ovat muun muassa kotiin vietävät hammashoitopalvelut, potilassiirrot sekä etälääkäri- ja matkahätäpalvelut.

Yhtiön liiketoiminta on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, ja Bocapin sijoituksen avulla kasvua vauhditetaan sekä orgaanisesti että yrityskaupoin. MediVida työllistää tällä hetkellä yli 100 terveydenhuollon ammattilaista ympäri Suomen ja konsernin liikevaihto oli viime vuonna 15 miljoonaa euroa. Yhtiön enemmistöomistus pysyy sijoituksen jälkeenkin toimivalla johdolla.

MediVida on perustamisestaan asti tullut tunnetuksi korkeasta laatutasostaan sekä innovatiivisuudestaan, joihin aiotaan panostaa jatkossakin. Näiden avulla MediVida vastaa voimakkaasti kasvavaan kysyntään terveydenhuoltoalalla ja tuo markkinoille uusia innovatiivisia konsepteja.

MediVidan perustajat, Aki Kamppinen ja Ricardo Menezes, ovat paitsi hyvin kokeneita alan konkareita, myös määrätietoisia ja osaavia yrittäjiä, joiden kanssa tarjoamme luotettavan kotimaisen terveydenhuoltoalan toimijan”, toteaa Bocapin rahastojen perustaja Julianna Borsos.

Bocap on v. 2012 perustettu suomalaisiin pieniin ja keskisuuriin yrityksiin sijoittava riippumaton pääomasijoitusyhtiö. Bocapin rahastoista on tehdyn sijoituksen myötä sijoitettu yhteensä 11 suomalaiseen yhtiöön, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on 240 miljoonaa euroa työllistäen suoraan noin 2500 henkilöä. Bocap on suomalaisen pääomasijoittamisen edelläkävijä, joka sijoittaessaan toimii aktiivisena vähemmistöosakkaana yrittäjävetoisissa ja voimakkaasti kasvavissa vakiintuneissa suomalaisissa pk-yrityksissä. Bocapin taustarahoittajina on suomalaisia institutionaalisia sijoittajia, kuten henki- ja eläkevakuutusyhtiöitä, säätiöitä ja eläkekassoja sekä muutama suomalainen yrittäjäperhe.

 

Lisätietoja MediVidasta verkkosivuilta www.medivida.fi.

 

Lisätietoja antavat:

Julianna Borsos, puh 050 386 3530

HPJ, perustajaosakas

Bocap PK Arvonkasvattajat II -rahasto / Bocap Private Equity Oy

 

Aki Kamppinen, puh. 0400 660 680

Toimitusjohtaja (1.3.2019 lähtien),

MediVida Oy

 

Ricardo Menezes, puh. 050 526 7889

HPJ (1.3.2019 lähtien),

MediVida Oy