Onko vuoden 2019 aikana valmistuvalla gradullasi tuoretta ja vaikuttavaa sanottavaa pääomasijoitusalalle?

 

Pääomasijoittajat ry käynnistää kilpailun parhaan pääomasijoitusalaa, kasvua tai vastuullista sijoittamista käsittelevän gradun palkitsemiseksi. Huippugradua etsitään miltä tieteenalalta tahansa, joten olit sitten kauppatieteiden, tuotantotalouden tai vaikka oikeustieteiden opiskelija, haluamme kuulla löydöksistä ja ideoista, joita gradullasi on antaa pääomasijoitusalalle.

 

Voittaja palkitaan marras-joulukuun vaihteessa Pääomasijoittajat ry:n pikkujouluseminaarissa, jossa gradun tekijä pääsee jakamaan ajatuksiaan yli sadasta toimialan vaikuttajasta koostuvan yleisön edessä. Palkintona hyvästä työstä yhdistys lahjoittaa voittajalle 2500 euroa.

 

Mahdolliset kysymykset kilpailusta: annemari.kirppu@paaomasijoittajat.fi

 

Ohjeet ja säännöt:

 

Lähetä gradusi kilpailua varten osoitteeseen annemari.kirppu@paaomasijoittajat.fi viimeistään 31.10.2019. Kilpailuun voi osallistua kaikilla siihen mennessä valmistuneilla yliopistotason pro gradu -tutkielmilla tai diplomitöillä.

 

Gradun arviointiin vaikuttavat tekijät: aihevalinta ja sen vaikuttavuus pääomasijoitusalan näkökulmasta, innovatiivisuus, rohkeus, analyyttinen ja kriittinen ote tutkielmaan.

 

Palkinto: 2 500 euroa ja osallistuminen Pääomasijoittajien vuosittaiseen pikkujouluseminaariin. Huomioithan, että mahdolliset verot jäävät voittajalle maksettavaksi.

 

Pääomasijoittajilla on oikeus käyttää kilpailun voittajatulosta ja voittajagradun näkemyksiä viestinnässään ja markkinoinnissaan.

 

 

Seuraa yhdistystä myös sosiaalisessa mediassa:

 

Twitter @FVCAfi

LinkedIn @FVCA – Pääomasijoittajat 

Instagram @FVCAfi

#pääomasijoittajat

#gradukilpailu

#kasvu