Hei graduntekijä! Osallistu gradukilpailuun

Sykkiikö sydämesi hieman nopeammin, kun saat puhua vaikuttavuussijoittamisen merkityksestä tai saako nappiin mennyt exit sinut innostumaan?

Pääomasijoittajien gradukilpailu 2020 on nimittäin täällä! Viime vuonna alkunsa saanut mittelö oli menestys, ja saimme luettavaksemme 16 erinomaista tutkielmaa, joissa tarkasteltiin pääomasijoittamista eri näkökulmista. Voittajaksi valittiin Isabella Kartila Helsingin oikeustieteellisestä tiedekunnasta. Onnittelut vielä kerran, Isabella.

Gradukilpailu on suunnattu kaikille opiskelijoille, joilla on jotain uutta ja kiinnostavaa sanottavaa pääomasijoitusalasta. Tiedekunnalla tai pääaineella ei ole merkitystä – ehkä tänä vuonna saamme lukea lisää vaikka alan sanaston suomentamisesta tai siitä, millainen työllistävä vaikutus pääomasijoitetuilla yhtiöillä on. (Se on muuten aika merkittävä, noin 6% yksityisen sektorin työvoimasta työskentelee pääomasijoitetuissa yhtiöissä.)

Lisäksi parhaalle gradulle on tarjolla 2500 euron rahapalkinto ja tilaisuus päästä esittelemään opinnäytettään yhdistyksen pikkujouluseminaariin.

Käy lukemassa lisää varsinaisilta kilpailusivuilta.

Kannattaa tutustua myös viime vuoden voittajien blogipostauksiin:

Isabella Kartila: New Tax Law Welcomes Foreign Investments in Finnish Private Equity and Venture Capital Funds

Joel Heinikoski: Do Cross-Border Investments Boost European Buyout Fund Returns?

Janne Korpela: How VC’s use referral networks in deal sourcing?