Jäsenesittelyssä Nordic Interim: Vuokrajohtaja on nopean muutoksen toteuttaja

Nordic Interim välittää 10 000 interim-johtajan verkostostaan kokeneita osaajia ratkaisemaan yritysten muutos- ja kehityshaasteita. Yritykset löytävät Nordic Interimin kautta johtotason ammattilaisia, jotka astuvat sisään kohdeyrityksiin, ottavat tehtävän haltuun nopeasti ja toteuttavat toimeksiannon tavoitteiden mukaisesti. 

Kun esimerkiksi pääomasijoitusyhtiö sijoittaa kohdeyritykseen, sen ylimpään johtoon kohdistuu paljon odotuksia. Jos avainhenkilöiden osaaminen tai kokemus ei vastaa yrityksen kehitystarpeita, haetaan nopealla aikataululla apuvoimia ulkopuolelta. Tällaisissa tilanteissa sekä kansainväliset että kotimaiset pääomasijoittajat kääntyvät Nordic Interimin puoleen löytääkseen kokeneita ammattilaisia johtamaan yrityksen kehitystä ja kasvua.

Kansainväliseen verkostoomme kuuluu yli 15 000 kokenutta interim-johtajaa ja he edustavat kaikkia ylimmän johdon tehtäviä. Vuokrajohtajillamme on vähintään 15-20 vuoden kokemus johtotehtävistä ja vankkaa näyttöä muutosjohtajana toimimisesta vaativissa tilanteissa.

Koska pääomasijoittajat pyrkivät ratkaisemaan yrityksen kehitys- ja muutostarpeet mahdollisimman pian, he arvostavat verkostomme ammattilaisten valmiutta aloittaa työt välittömästi. Toimeksiannon aikana interim-osaajamme ovat tottuneet tekemään työtä intensiivisesti, koska tuloksia on saatava aikaan 6 – 12 kuukaudessa, joka on tyypillinen sopimuskauden pituus.

Kokenut interim-johtaja TOTEUTTAA tarvittavat muutokset nopeasti

Pyrimme löytämään asiakkaillemme myös rohkeita, hiukan tavallisuudesta poikkeavia ratkaisuja, perinteisten ratkaisujen rinnalle. Esittelemämme interim-kandidaatti on esimerkiksi voinut hankkia kokemuksensa asiakkaan toimialan ulkopuolelta, jolloin hän tuo asiakkaan liiketoimintaan uusia, tuoreita näkemyksiä. Teemme tiivistä yhteistyötä sekä asiakkaittemme että interim-johtajiamme kanssa ja tavoitteemme on kaikissa tilanteissa ylittää asiakkaidemme odotukset.  

Tiimimme jäsenten osaamisalueet tukevat toisiaan ja meillä kaikilla on pitkä ja monipuolinen kokemus niin ihmisten kyvykkyyden arvioinnista, liiketoiminnan kehittämisestä kuin käytännön operatiivisesta johtamisesta. Näin varmistamme, että pystymme nopeasti auttamaan asiakkaitamme löytämään yrityksen tarpeita vastaavan henkilön.

Kymmenen toimintavuotemme aikana asiakkaamme ovat yllättyneet positiivisesti verkostoomme kuuluvien interim-johtajien motivaatiosta, ammattitaidosta ja vankasta osaamisesta, jonka ansiosta heillä on kyky nopeasti sisäistää yrityksen tilanne ja haasteet. Siinä missä perinteinen liiketoimintakonsultti keskittyy analysoimaan yrityksen tilannetta ja tarjoaa parannusehdotuksia, vuokrajohtaja toteuttaa tarvittavat muutokset.

Vuonna 2013 toimme interim-konseptin Suomeen ja kysyntä hyvistä vuokrajohtajista on jatkuvasti kasvanut

Vuonna 2004 Ruotsissa perustettu Nordic Interim on Pohjoismaiden johtava interim-vuokrajohtajapalveluja tarjoava yritys. Suomessa lanseerasimme interim-johtajapalvelumme vuonna 2013 ja siitä lähtien toimeksiantojen määrä on tasaisesti kasvanut. Olemme osa Euroopan johtavaan interim-vuokrajohtajapalveluja tarjoavaa Valtus-konsernia. Suomen lisäksi meillä on toimistot Ruotsissa, Tanskassa, Ranskassa ja UK:ssa.

Kun perinteinen rekrytointiprosessi kestää liian kauan tai ei vastaa tarpeitanne, interim-johtaja tuo toteutusvoimaa ja tuloksia nopeasti!

 

Lue miten 9Lives on hyödyntänyt vuokrajohtajia myynnin kehittämisessä ja operatiivisen toiminnan kasvattamisessa sekä tanskalaisen tytäryhtiönsä taloushallinnossa.