Uutta vahvistusta Pääomasijoittajien tiimiin – Juulia Myllykangas kehittämään tapahtumia ja jäsenpalveluita

Juulia Myllykangas aloitti Pääomasijoittajilla tapahtumien ja jäsenpalveluiden suunnittelijana 6.2.2020. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa yritystapahtumiin erikoistuneessa tapahtumatoimistossa ja toiminut varainhankinnan koordinaattorina hyväntekeväisyysjärjestössä.  Juulialla on vahvasti kansainvälinen tausta – Glasgow’ssa ja Roomassa vietetyt opiskeluvuodet ovatkin kielitaidon ohella jättäneet muistoksi skottiaksentin ja rakkauden italialaiseen ruokaan.

”Pääomasijoitusalan 30-vuotisjuhlavuosi on loistava ajankohta hypätä mukaan ideoimaan ja toteuttamaan yhdistyksen tapahtumia. Monipuolisen roolini ansiosta pääsen syventymään myös jäsenpalveluiden ja viestinnän maailmaan, ja odotankin uusia haasteita innolla”, Juulia kertoo.

”Yhdistyksen jäsenkunta on kasvanut muutaman vuoden aikana yli 60:llä uudella jäsenellä – jäsenistöä on nyt kokonaisuudessaan yli 150. Jäsenkunnan kasvun myötä on mahtavaa saada Juulia mukaan tiimiin kehittämään jäsenpalveluitamme ja tapahtumiamme. Pääomasijoitusalan monipuolistuessa myös Juulian kansainvälinen tausta on toivottu lisä tiimiimme”, kommentoi yhdistyksen toimitusjohtaja Pia Santavirta.

Lisätiedot: 

Juulia Myllykangas
Tapahtumien & jäsenpalveluiden suunnittelija
045 607 9169
juulia.myllykangas@paaomasijoittajat.fi