Kasvunrakentaja 2020 finaalinelikko on valittu

Meillä ja PwC:n tiimillä ei ollut edessämme helppo tehtävä, kun tuli taas aika valita kilpailuun osallistuneista kasvutarinoista ne kaikista vaikuttavimmat. Saimme kuulla lukuisia inspiroivia kertomuksia siitä, miten yrityksiä on kasvatettu usein pelkästä ideasta ja miten niiden tarjoamat palvelut ja tuotteet nyt niittävät mainetta maailmanmarkkinoita myöten. Pääsette tutustumaan kasvutarinoihin vielä ennen 27.8. järjestettävää finaalia, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Tänä vuonna voittoa tavoittelee neljä huikeaa kasvunrakentajaa: Forenom, Framery, Oura ja Swappie.

Forenom

Forenom on vuosituhannen vaihteessa perustettu majoitusalan kasvuraketti. Yritys on rakentanut itselleen vahvan aseman tarjoamalla vaihtoehdon vuokra-asumisen ja hotellien välillä, ja erityisesti paljon liikkuvat keikkatyöntekijät ovat löytäneet Forenomin palvelut omakseen. Forenomin kasvupolulla on mukana CapMan ja Tesi.

Framery

Framerylla se tiedetään – onnellisuus vaatii ajoittain omaa rauhaa. Äänieristettyjä työtiloja ympäri maailmaa myyvä Framery on tunnettu nimekkäiden asiakkaidensa lisäksi erinomaisesta työkulttuuristaan ja siitä, että siellä todella panostetaan koko henkilöstön hyvinvointiin. Frameryn kasvua on ollut kirittämässä esimerkiksi Mustin ja Mirrin sijoittajana tunnettu Vaaka Partners.

Oura

Kuninkaallisiakin sormia koristanut ja maailmanmaineeseen noussut hyvinvointisormus Oura auttaa käyttäjiään pitämään huolta riittävästä levosta ja palautumisesta. Oulussa kehitelty Oura valmistetaan pääosin Suomessa. Ouran kansainvälistymistä ja kasvua on ollut vauhdittamassa muun muassa Lifeline Ventures ja Tesi.

Swappie

Käytettyjä älypuhelimia huoltava ja myyvä Swappie tekee sen, mistä monet vain puhuvat – yritys yhdistää kierrätyksen, kestävän kehityksen ja taloudellisen menestyksen. Swappie tähtää yhä korkeammalle, ja vauhtia ovat antaneet muun muassa Lifeline Ventures, Reaktor Ventures, Inventure ja Tesi.

 

Ilmoittaudu mukaan seuraamaan Kasvunrakentaja-kilpailun finaalia täällä!