Pääomasijoittajat ja Kasvunrakentaja 2020 -kilpailun yhteistyökumppanina toimiva PwC haluavat omalta osaltaan auttaa yrittäjiä ja pääomasijoittajia tuomaan esiin vaikuttavia, todellisen arvon rakentamiseen perustuvia menestystarinoita.

 

Vuosittain järjestettävä Kasvunrakentaja -kilpailu etsii pääomasijoittajien kohdeyhtiöstä kyseisen vuoden mielenkiintoisinta ja innostavinta tarinaa, johon liittyy korvaamattomana osana aktiivinen kasvun rakentaminen yhdessä pääomasijoittajan kanssa. Kilpailun alkuerän karsinnassa pääosassa ovat kasvuluvut ja kolmen finalistin ryhmään valitaan parhaat kasvutarinat. Finalistit selviävät maaliskuun aikana, ja parhaat kasvutarinat julkaistaan Pääomasijoittajien kotisivuilla.

 

Kolme mielenkiintoisinta yritystä pitchaavat tarinansa ja Kasvunrakentaja 2020 julkistetaan Pääomasijoittajien Kevätseminaarissa 16.4. Kilpailun voittajan ratkaisee tuomaristo, johon kuuluu asiantuntijoita yritys-, viestintä- ja tutkimussektoreilta.


PwC:n tarkoitus on rakentaa yhteiskuntaan luottamusta ja ratkaista merkittäviä ongelmia. Autamme yrityksiä kasvamaan, toimimaan tehokkaasti ja raportoimaan luotettavasti jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Apunasi on Suomessa yli 1 200 asiantuntijaa ympäri maan. Palveluitamme ovat liikkeenjohdon konsultointi, yritysjärjestelypalvelut, veroneuvonta, lakipalvelut, riskienhallinta, tilintarkastus ja muut varmennuspalvelut. Lisää tietoa: www.pwc.fi. Twitter: @PwC_Suomi.