Pääomasijoittajat ry etsii tiimiinsä viestinnän osaajaa!

Tervetuloa töihin energiseen ja iloiseen tiimiin tekemään monipuolista viestintää pääomasijoitusalasta, startup- ja kasvuyrityksistä sekä huippuosaajista.
Mikä Pääomasijoittajat ry?

Pääomasijoittajat ry edustaa pääomasijoittajia Suomessa ja tekee toimialaviestinnän lisäksi tutkimusta, koulutusta ja edunvalvontaa kotimaassa ja verkostojen kautta myös Euroopan tasolla. Yhdistyksellä on jatkuvasti kasvava jäsenkunta – tällä hetkellä 140 yritysjäsentä kattaen koko pääomasijoitusalan ja toimialan palveluntarjoajat. Pääomasijoittajien kohdeyrityksissä työskentelee 81.000 työntekijää kaikilta eri yrityselämän aloilta ja kohdeyritysten liikevaihto on yhteensä 21 miljardia euroa. Työskentelemme aktiivisesti laaja-alaisen sidosryhmäverkoston kanssa ja tavoitteenamme on vaikuttaa siihen, että Suomi on mahdollisimman hyvä paikka osaajille, yrityksille ja sijoittajille kasvaa ja kansainvälistyä. Toimistomme sijaitsee uudessa ja modernissa startup-keskittymässä, Epicenterissä, Helsingin ydinkeskustassa.

Viestinnälliset tavoitteemme ja viestinnän kohderyhmät

Haluamme olla Euroopan tasolla suunnannäyttäjä pääomasijoitusalan avoimen ja läpinäkyvän viestinnän edistäjänä ja nyt etsimme uutta viestinnän osaajaa tiimiin. Teemme monipuolisesti tiedotteita, uutisia, henkilö- ja yritystarinoita sekä visuaalista viestintää pääomasijoitusalan kehityksestä, Suomen parhaista startup- ja kasvuyrityksistä ja ennen kaikkea verkostomme huippuosaajista. Meillä on Euroopan parhaat tilastot ja faktat käytössä viestinnän pohjaksi. Viestinnän kohderyhmänä ovat toimittajat, päättäjät, kasvuhaluiset yrittäjät, eri alojen osaajat ja opiskelijat. Viestimme aktiivisesti myös sosiaalisessa mediassa ja kasvatamme tavoitteellisesti viestinnän vaikuttavuutta.

Voit tutustua tarkemmin viestintäämme nettisivujemme uutishuoneessa, mistä löydät myös uuden päättäjille ja eri sidosryhmille suunnatun oppaan pääomasijoitusalasta (Pääomasijoittamisen merkitys Suomessa – Kasvua, työtä ja hyvinvointia).

Tehtävänkuva ja -vaativuus määrittyy osaamisen mukaan

Viestinnästä vastaavan tehtävä on kokoaikainen, mutta tarvittaessa voimme sopia myös neljän päivän työviikosta. Tehtävä voidaan jakaa tarvittaessa myös kahdelle osa-aikaiselle osaajalle. Tehtävänkuvaan voidaan sisällyttää myös viestinnän strategista suunnittelua, vaikuttamistyötä, tapahtumavastaavan tehtäviä tai muita yhdistyksen tehtäviä hakijan osaamisen mukaan. Räätälöimme mielellään tehtävän juuri sinulle sopivaksi! Palkkaus vastaa osaamistasoa.

Toivomme sinulta jotain seuraavista:

– Olet työskennellyt aikaisemmin yritys- tai yhteisöviestinnän parissa taikka sinulla on toimituskokemusta

– Haluat vaikuttaa suomalaisten startup- ja kasvuyritysten sekä pääomasijoitusalan toimintaympäristön edistämiseen

– Osaat käyttää sujuvasti viestinnän työkaluja

– Olet idearikas, tiedonnälkäinen sekä halukas oppimaan uutta

– Nautit yritys- ja henkilötarinoiden tekemisestä

– Koet merkityksellisten verkostojen rakentamisen omaksesi ja sinulla on jotain linkkejä startup- tai kasvuyritysekosysteemiin ja/ tai poliittiseen toimintaympäristöön

– Sinulla on erittäin sujuva suomen ja englannin kielen taito

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Pia Santavirta, puh. 0405467749. Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan mahdollisimman pian, mutta viimeistään 22.8 mennessä (pia.santavirta@paaomasijoittajat.fi). Tehtävä täytetään mahdollisimman pian.