Pääomasijoittajien uusin jäsen eCFO: ”Ammattimainen talousosaaminen mahdollistaa suomalaisten yritysten kasvuhypyt”

eCFO Hub Oy on sen perustajien Kirsi Larkialan, Harri Lauslahden ja Markus Hännisenn fintech eli finanssiteknologiayritys. eCFO kiihdyttää suomalaisten pienten ja keskisuurten yritysten kasvua ja kansainvälistymistä tarjoamalla huippuluokan strategista talousosaamista. eCFO liittyi Pääomasijoittajien jäseneksi alkuvuodesta 2018 vahvistamaan liitännäisjäsenten kasvavaa joukkoa

Mitä eCFO tarjoaa asiakkaalleen?

CFO-palvelumme sisältävät niin strategisen rahoituksen palvelut, operatiivisen likviditeetinhallinnan, treasurypalvelut, sopimusasiat, taloushallinnon, taloudellisen raportoinnin sekä verotusasiat digitaalisen hubimme kautta.

Miksi eCFO perustettiin?

eCFO:n tavoitteena on edistää ja auttaa pk-yritysten skaalautumista – mielestämme ammattimainen CFO-rooli on kriittinen tekijä suomalaisen kasvuyritysten skaalaamiseen ja kasvuhyppyihin. Tavoitteenamme on myös edistää ja auttaa fintechimme kautta finanssialan ekosysteemin palveluiden monipuolistumista Suomessa.

“On äärimmäisen tärkeää, että suomalaisille yrityksille on tarjolla helposti ja matalalla kynnyksellä digitaalisia finanssisektorin palveluita. Erityisesti perinteisille toimijoille, kuten pankeille, vakuutustaloille, lakitoimistoille ja pääomasijoittajille fintech mahdollistaa uusia liiketoiminnallisia mahdollisuuksia, niin yrityksille itselleen kuin myös asiakkailleen”, kertoo eCFO:n toimitusjohtaja Kirsi Larkiala.

Miten eCFO ja Finnish Fintech Ecosystem liittyvät toisiinsa?

eCFO on osa Finnish Fintech Ecosystem-konsernia. Finnish Fintech Ecosysteemin kautta autamme suomalaisia jo scale-up vaiheen fintechejä ottamaan kasvuhyppyjä maailmalle ja tuomme parhaita fintechejä maailmalta Suomeen päin parhaimpien mahdollisten finanssialan palveluiden edistämiseksi suomalaiselle asiakaskunnalle. Verkostomme edistää perinteisten toimijoiden (esim. pankit, vakuutusyhtiöt, työeläkeyhtiöt, varainhoitotalot, pääomasijoittajat, asianajotoimistot, isot konsulttitalot, luottovakuuttajat ja tech-talot) ja fintechien välistä yhteistyötä.

Lue lisää eCFO:sta täältä: www.fintechecosystem.biz