Pääomasijoittajien viestintään lisää vahvistusta – Saara Vettenranta viestinnän suunnittelijaksi

Saara Vettenranta aloitti viestinnän suunnittelijana Pääomasijoittajilla 4.11.2019.  Aiemmin hän on toiminut muun muassa suomen kielen ja viestinnän opettajana ammattikorkeakoulussa, viestintätoimistossa yritysviestinnän parissa ja tuottajana mediatalossa. Vapaa-aikaansa hän viettää mielellään digitaalisten pelien parissa.

“Hyppään innoissani mukaan juuri käynnistyneeseen suurempaan projektiin, sillä sen parissa saan hyödyntää monipuolista kokemustani sekä koulu- että viestintämaailmasta. Olen erityisen kiinnostunut työelämän vastuullisuudesta, diversiteetistä ja tulevaisuuden osaajista. Tulevassa projektissa pääsen syventymään myös näihin teemoihin”,  kommentoi Saara Vettenranta rekrytointiaan.

”Mukava saada viestinnän tiimiin mukaan kirjallisen ilmaisun konkari ja varsin ainutlaatuisen työkokemuksen omaava asiantuntija. Uudet käsiparit mahdollistavat uusia väyliä kehittää viestintäämme yhä vaikuttavampaan suuntaan. Kannattaa siis pysyä kuulolla”, kommentoi Pääomasijoittajien Communications Lead Toni Pakarinen. 

 

Lisätiedot: 

Saara Vettenranta
Viestinnän suunnittelija
040 723 3516
Saara.vettenranta@paaomasijoittajat.fi

Toni Pakarinen
Communications Lead
045 873 0889
toni.pakarinen@paaomaijoittajat.fi