Seuraavan sukupolven sijoittajat saapuivat Suomeen – 11 opiskelijavetoista pääomasijoitusrahastoa Aasiasta, Yhdysvalloista ja Euroopasta

Wave Ventures järjestää Slush-viikolla ensimmäisen kansainvälisen opiskelijavetoisten pääomasijoitusrahastojen kokoontumisen Helsingissä. 30 opiskelijasijoittajaa saapuivat Yhdysvalloista, Euroopasta ja Aasiasta yhteensä 11 eri opiskelijavetoisesta pääomasijoitusrahastosta. Mukana ovat esimerkiksi englantilainen Oxford Seed Fund, singaporelainen Protégé Ventures ja yhdysvaltalainen Redhawk Ventures. Viikon aikana vieraat tutustuvat Suomen kasvuyrittäjyyskenttään ja vierailevat mm. Startup Saunalla, Maki.vc:lla, Inventurella, Lifeline Venturesilla ja TESIllä. Viikko huipentuu Slushiin.

Opiskelijavetoiset riskipääomasijoitusrahastot ovat aikaisenvaiheen rahastoja, joiden hallinnointitiimi koostuu täysin tai lähes täysin opiskelijoista. Pääomasijoituskentässä on ollut vilkasta keskustelua diversiteetin tärkeydestä, ja nuoret uskovatkin havainnoivansa tulevaisuuden trendejä erilaisin silmin.

Järjestäjinä toimivat Pauliina Meskanen ja Julia Jutila Wave Venturesilta.

Lisätiedot:

Pauliina Meskanen,
pauliina.meskanen@wave.ventures,
+358 50 412 24 11

Julia Jutila,
julia.jutila@wave.ventures,
+358 45 630 9947