Ei ESG:tä ilman G:tä – Mitä hyvä hallinto tarkoittaa käytännössä? (member-only)

Koska:
10.10.2023 @ 09:00 – 10:30
2023-10-10T09:00:00+03:00
2023-10-10T10:30:00+03:00

Hyvä hallinto ja verovastuullisuus pääomasijoittajien menestystekijöinä – Miten hyvä hallinto ja toimivat veroprosessit tukevat pääomasijoittajien tavoitteita?

 

Pääomasijoittajat ry ja Alder & Sound järjestävät yhdessä aamiaistilaisuuden hyvän hallinnon ja verovastuullisuuden merkityksestä pääomasijoitusten elinkaaren eri vaiheissa.

 

Tilaisuudessa keskustelemme hyvän hallinnon merkityksestä pääomasijoitusten elinkaaren eri vaiheissa. Hyvä hallinto on perusta yrityksen toiminnalle ja pitkän aikavälin menestykselle, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä? Kerromme tilaisuudessa hyvän hallinnon ja taloudellisen vastuun keskeisestä roolista pääomasijoitusten elinkaaren eri vaiheissa ja annamme käytännön esimerkkejä hallinnon järjestämisestä. Lähestymme aihetta erityisesti verovastuullisuuden näkökulmasta ja kerromme, miten verovastuullisuus ja toimivat veroprosessit lisäävät varmuutta sekä sijoitusaikana että yrityskauppatilanteissa due diligencen lähestyessä.

 

Ohjelma:

 

8.30 Aamiainen

 

9.00 Puheenvuorot

 

Hyvä hallinto ja taloudellinen vastuu yritysvastuun ja osakeyhtiölain näkökulmista

 

Verovastuullisuus toimivien veroprosessien mahdollistajana ja exitin onnistumisen tukena

 

Paneelikeskustelu hyvän hallinnon ja verovastuullisuuden merkityksestä pääomasijoitusten elinkaaren eri vaiheissa

 

10.30 Verkostoitumista

 

11.00 Tilaisuus päättyy

 

Tilaisuudessamme puhuvat Alder & Soundin Suvi Vänskä, Henri Lyyski, Pauliina Karumaa ja Katri Sorsavirta. Paneelikeskustelussa arvokkaita käytännön näkökulmia tuovat lisäksi esiin Pääomasijoittajien Head of Legal & ESG Suvi Collin, Adapteo Groupin Vice President, Financial Reporting & Tax Pekka Piuhola sekä Trind VC:n Partner Kimmo Irpola.

 

Tapahtuma on vain yhdistyksen jäsenille. Lisätietoja: eveliina.raatikainen@paaomasijoittajat.fi.