Uutta viestinnän osaamista Pääomasijoittajille – Toni Pakarinen mukaan tiimiin

Viestinnän parissa Pääomasijoittajilla aloittaa monipuolinen viestinnän osaaja, Toni Pakarinen. Aikaisemmin Toni on toiminut Suomen Osakesäästäjillä viestintävastaavana ja siellä mm. ohjannut organisaation läpi massiivisen viestintäuudistuksen. Lukuisten muiden työtehtävien lisäksi hän on toiminut freelancerina viestinnän, mediatuotannon ja valokuvauksen parissa sekä hankkinut verkostoja niin sijoittamisen, kuin myös politiikan alalta.

”Aikakautemme suurten ongelmien edessä pääomasijoitusalan toimijoilla on ainutlaatuinen mahdollisuus tarjota avaimet ratkaisuun. On kyse sitten ympäristöystävällisen tekniikan kehityksestä, tasa-arvoisten osallistumismahdollisuuksien edistämisestä tai sosiaalisten ongelmien ratkaisemisesta, on startupeilla ja kasvuyrityksillä siihen erittäin hyvät mahdollisuudet.” kertoo Toni ajatuksiaan Pääomasijoitusalan tulevaisuudesta.

”Suomen pääomasijoitusala täyttää ensi vuonna 30-vuotta. Olen innoissani siitä, että pääsemme Tonin kanssa kertomaan pääomasijoitusalan uudistumisesta, vastuullisuudesta ja tulevaisuuden näkymistä yhä laaja-alaisemmalle yleisölle. Toivotamme Tonin lämpimästi tervetulleeksi meidän energiseen ja uudistushenkiseen tiimiin”, kommentoi yhdistyksen toimitusjohtaja Pia Santavirta.

Lisätietoja:

Toni Pakarinen
Communications Lead
045 873 0889
Toni.pakarinen@paaomasijoittajat.fi
@tonipaka

Ota Pääomasijoittajat seurantaan somessa: Twitter, Instagram, Linkedin

Tilaa uutiskirje!