Vantaan Kiinnike ja Rak Oy ja Suomen Kiinnikekeskus Oy yhdistyvät

31.5.2022 toteutetun järjestelyn myötä Suomen Kiinnikekeskus Oy (”SKK”) ja Vantaan Kiinnike ja Rak Oy (”Van-ki”) yhdistyvät. SKK jatkaa luotettavaa toimintaansa Tampereella ja Porissa tiiviissä yhteistyössä Van-kin Helsingin toimipisteen kanssa. Tulevaisuudessa uusi konserni kykenee entistä kattavammin palvelemaan asiakkaidensa tarpeita laajalla valikoimalla kiinnitystarvikkeita ja muita pientarvikkeita.

Van-ki toimitusjohtaja Aki Laine näkee kahden, omien alueidensa perinteisten toimijoiden yhdistymisessä paljon potentiaalia.

–Laajennamme tällä yritysjärjestelyllä merkittävästi toimintaamme Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Jatkossa pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä laajemmalla alueella Etelä-Suomessa. Van-ki:n ja SKK:n yhdistyminen on tärkeä askel eteenpäin kohti valtakunnallista verkostoa ja järjestely avaa Van-kille mielenkiintoisia mahdollisuuksia myös uusilla asiakastoimialoilla kuten teollisuudessa.

Suomen Kiinnikekeskuksen toimitusjohtaja Kari Kaski näkee yhdistymisessä merkittäviä hyötyjä.

–Liiketoimintamme täydentävät hyvin toisiaan ja osana kasvavaa konsernia pystymme palvelemaan asiakkaitamme Porissa ja Tampereella aiempaa kattavammin. SKK on menestynyt yli 30 vuoden ajan ammattitaitoisella palvelulla, laajalla valikoimalla ja nopealla toimituksella, jotka ovat myös Van-ki toiminnan ytimessä. Haluan lämpimästi kiittää ammattitaitoista henkilökuntaamme hyvästä työpanoksesta. On hienoa lähteä rakentamaan kasvavaa konsernia yhdessä Van-kin kanssa.

Maaliskuussa 2022 Van-ki:n kasvua tukemaan tuli myös Sponsor Capital pääomasijoitusyhtiö. Sponsorin osakas ja Van-ki hallituksen puheenjohtaja Matti Virolainen kommentoi järjestelyä

–Kari Kaski on pitkäjänteisesti rakentanut Suomen Kiinnikekeskuksesta kiinnikealan luottotoimittajan. On hienoa olla mukana tukemassa kahden toimialan perinteisen yhtiön yhdistymistä uudeksi konserniksi.

Kaikkien toimipisteiden henkilökunta jatkaa normaalisti konsernin palveluksessa. Asiakkaiden ja tavarantoimittajien suuntaan palvelut jatkuvat kuten ennenkin.

Järjestelyssä syntyvän konsernin liikevaihto oli vuonna 2021 noin 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee 50 työntekijää.

 

Lisätietoja:

Aki Laine                                 Kari Kaski                                             Matti Virolainen

Van-ki Toimitusjohtaja             SKK Toimitusjohtaja                               Partner, Sponsor Capital

040 825 8495                              0400 808 297                                            044 339 2984

aki.laine@vantaankiinnike.fi    kari.kaski@kiinnikekeskus.fi                 matti.virolainen@sponsor.fi