Haussa reipas ja omatoiminen Office and Event Coordinator!

Tervetuloa töihin energiseen ja iloiseen tiimiin tekemään toimistomme monipuolisia tehtäviä ja järjestämään tapahtumia kanssamme.

Tarjoamme sinulle:

– Monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä oman alan huipputekijäksi.

– Iloisen ja yhteen hiileen puhaltavan tiimin.

– Modernit työkalut ja toimisto aivan Helsingin ydinkeskustassa.

– Tilaisuuden tutustua pääomasijoittamiseen, startup- ja kasvuyritysten maailmaan ja oppia lisää tulevaisuuden yrityksistä.

– Lounasedun ja virikesetelit.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa seuraavia asioita:

– Tiimin avustaminen monipuolisissa hallinnon tehtävissä.

– Yhdistyksen juoksevien asioiden hoitaminen, esimerkiksi jäsenpalvelut ja jäsenrekisterin hallinta.

– Yhdistyksen tapahtumien ja tapaamisten järjestäminen ja koordinointi.

Sinulta toivomme:

– Hallitset tavallisimmat toimiston työkalut, esim. Office.

– Alan koulutusta tai relevanttia työkokemusta.

– Osaat pitää kaikki langat käsissäsi ja olet tarkka ja huolellinen työssäsi.

– Palveluhenkisyyttä ja tiimityötaitoja.

– Nautit sekä tapahtumajärjestämisen vauhdikkaasta menosta että toimiston arkisemmista hommista.

– Erityistä plussaa saat siitä, mikäli puhut ja kirjoitat erittäin sujuvaa englantia!

Tehtävä on vakituinen ja täysiaikainen ja alkaa mahdollisimman pian.

Tiimimme on pieni ja olemmekin tottuneet siihen, että autamme aina toisiamme. Vaikka meillä jokaisella on omat vastuualueemme, työtä tehdään tiiminä. Voit käydä tutustumassa meihin verkkosivuillamme osoitteessa www.paaomasijoittajat.fi, Instagramissa @fvcafi ja Twitterissä @FVCAfi. Lue myös toimintakertomuksemme vuodelta 2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Pia Santavirta, puh. 0405467749. Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.1.2020 (pia.santavirta@paaomasijoittajat.fi). Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Haethan siis tehtävään mahdollisimman pian.

Mikä Pääomasijoittajat ry?

Pääomasijoittajat ry edustaa pääomasijoittajia Suomessa ja tekee toimialaviestinnän lisäksi tutkimusta, koulutusta ja edunvalvontaa kotimaassa ja verkostojen kautta myös Euroopan tasolla. Yhdistyksellä on jatkuvasti kasvava jäsenkunta – tällä hetkellä lähes 150 yritysjäsentä kattaen koko pääomasijoitusalan ja toimialan palveluntarjoajat. Pääomasijoittajien kohdeyrityksissä työskentelee 94.000 työntekijää kaikilta eri yrityselämän aloilta ja kohdeyritysten liikevaihto on yhteensä 22 miljardia euroa. Työskentelemme aktiivisesti laaja-alaisen sidosryhmäverkoston kanssa ja tavoitteenamme on vaikuttaa siihen, että Suomi on mahdollisimman hyvä paikka osaajille, yrityksille ja sijoittajille kasvaa ja kansainvälistyä. Toimistomme sijaitsee uudessa ja modernissa startup-keskittymässä, Epicenterissä, Helsingin ydinkeskustassa.