Events

The Finnish Venture Capital Association organizes and provides information about events regarding venture capital and private equity. If there is a promotion code available, it has been sent via email to members. The promotion codes can also be found on the front page of our member pages (login required). In case there are any questions regarding the codes, please do contact the association’s office (info@fvca.fi).

 

Additional information about the events can be found in the calendar beneath.

 

Aug
20
Thu
Yrityssaneeraus pääomasijoittajan näkökulmasta – saneeraustilanne sijoitusmahdollisuutena @ Webinaari
Aug 20 @ 10:00 – 11:00

Potentiaalisia sijoituskohteita on vallitsevan tilanteen vuoksi ajautunut kassakriisiin. Yhtiöllä voi olla hyvä liiketoimintaidea ja toimiva konsepti, mutta koronasta johtuva poikkeustila on väliaikaisesti vienyt pohjan jatkolta. Pääomasijoittaja pystyy vaikuttamaan yhtiön selviytymiseen. Tämän webinaarin tarkoituksena on käydä läpi yrityssaneerausmenettelyn pääpiirteet, sen vaikutukset yhtiön toimintaan, johtoon ja omistajiin sekä erityisesti yrityssaneerauksen mahdollisuudet sijoittajalle. Webinaarin on myös tarkoitus antaa työvälineitä sijoittajalle osallistua tehokkaasti liiketoiminnan turvaamiseen yrityssaneerauksessa.

 

Tervetuloa mukaan keskustelemaan näistä aiheista Asianajotoimisto Magnussonin asiantuntijoiden johdolla torstaina 20.8.

 

Webinaarin ohjelma:

Johdanto: korona ja sopeuttamistoimet yrityksissä

Osakkuus saneeraukseen hakeutuvassa yrityksessä

Johdon vastuu saneerauksessa

Saneerausmenettelyn pääpiirteet

Sopimussuhteet saneerauksessa

Yrityssaneerauslain mahdollistamat keinot lisärahoitukselle ja lisärahoituksen etuoikeudet

Exit saneerauksen aikana ja saneerauksen jälkeen

 

Magnussonin asiantuntijat: asianajaja, osakas Ville Salonen ja lakimies Pekka Keloneva.

Webinaarin kutsu on lähetetty yhdistyksen jäsenille sähköpostitse. Lisätiedot: juulia@paaomasijoittajat.fi

Aug
25
Tue
FVCA Golf @ Master Golf
Aug 25 @ 10:00 – 20:00
Tervetuloa EY:n ja Pääomasijoittajat ry:n golf-turnaukseen!

 

Tuttuun tapaan myös tänä vuonna legendaarisesta VC-pytystä kamppaillaan kaksijäsenisenä joukkuekilpailuna pelimuotona pistebogey. Kilpailu pelataan yhteislähtönä kävellen Master Golfin Master-kentällä.

 

Aloittelijat voivat ilmoittautua kisan kanssa samaan aikaan järjestettävälle golf-kurssille, jonka vetää Julia Keittinen. Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä ilmoittautujaa. Kurssin toteutuminen edellyttää vähintään neljää osallistujaa. Intensiivi alkeiskurssilla opetellaan lyönnin, lähipelin ja pelaamisen perusteet sekä käydään läpi sääntöjä ja etikettiä. Alkeiskurssilla suoritetaan Green Card, mutta kurssi soveltuu myös pelaajille, jotka haluavat kerrata pelin perusteita.

 

Tällä hetkellä näyttää siltä, että syksyllä kisa voidaan järjestää turvallisesti. Seuraamme kuitenkin edelleen koronatilanteen kehittymistä ja teemme tilanteen vaatimia ja viranomaisten ohjeistamia toimenpiteitä.

 

Tapahtuman kutsu on lähetetty jäsenille sähköpostitse. Lisätietoja: juulia@paaomasijoittajat.fi

Aug
27
Thu
Kasvunrakentaja 2020
Aug 27 @ 09:30 – 12:00

Vuosittain järjestettävä Kasvunrakentaja-kilpailu etsii pääomasijoittajien kohdeyhtiöstä kyseisen vuoden mielenkiintoisinta ja innostavinta tarinaa, johon liittyy tärkeänä osana kasvun rakentaminen yhdessä pääomasijoittajan kanssa.

 

Kilpailun finaali on tavallisesti järjestetty yhdistyksen Kevätseminaarissa, mutta poikkeuksellisen kevään vuoksi päätimme toteuttaa sen tänä vuonna omana tapahtumanaan, jonka livestream on avoin kaikille kilpailusta kiinnostuneille katsojille. Ilmoittaudu siis online-tilaisuuden yleisöön tästä, ja tule mukaan kuulemaan vuoden parhaat kasvutarinat!

 

Kasvunrakentaja 2020 -kilpailua paikan päälle Sofia Future Farmin tiloihin seuraamaan on kutsuttu yhdistyksen varsinaiset jäsenet (koronatilanteen mukaan rajattu määrä paikkoja). Voittajan julkistamisen jälkeen liveyleisölle on tarjolla herkullinen lounas viineineen ja loistava tilaisuus verkostoitumiseen. Kutsu fyysisen tilaisuuden yleisöön on lähetetty varsinaisille jäsenille sähköpostitse. 

 

Lisätietoja: juulia@paaomasijoittajat.fi

Tilaa uutiskirje / Subscribe to our newsletter