Uutta vahvistusta Pääomasijoittajat ry:n tiimiin

Blogit

Saimme vuoden alussa kolminkertaisesti vahvistusta tiimiimme – tervetuloa Joonas, Topi ja Salla! ”Olen valtavan innoissani siitä, että saamme tiimiimme näin paljon uutta, monipuolista osaamista! Olemme jo kasvaneet Pohjoismaiden suurimmaksi yhdistykseksi, ja tekemämme työ on huomattu Euroopan tasolla. Odotamme innolla tulevaa vuotta”, kommentoi Pia Santavirta, Pääomasijoittajat ry:n toimitusjohtaja.

Joonas Kallonen, viestinnän harjoittelija

”Olen Joonas, politiikan ja viestinnän maisteriopiskelija Helsingin yliopistossa. Olen juuri aloittanut Pääomasijoittajien viestintäharjoittelijana. Osallistun käännöstehtäviin, tiedotteiden kirjoittamiseen ja sosiaalisen median viestintään. Olen aiemmin työskennellyt koordinaattorina ja toimittajana. Vapaa-ajalla intoilen teatterista, oopperasta, hohtokeilauksesta ja lenkkeilystä.”

Topi Pöyhönen, analyytikkoharjoittelija

”Moikka! Olen Topi, toisen vuoden rahoituksen opiskelija Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Olen aiemmin työskennellyt pääosin asiakaspalvelutyössä ja automyynnissä, joten tämä on minulle ensikosketus pääomasijoitusalaan. Analyytikkoharjoittelijana pääsen tutustumaan kattavasti toimialaan näköalapaikalta ja uskon uskon oppivani valtavasti uutta pääomasijoittamisesta! Vapaa-ajallani tykkään urheilla, golfata ja talvisin lasketella.”

Salla Sorsa, community & event manager

”Olen Salla, koulutukseltani johdon assistentti, nykyisin tapahtumien ja projektien konkari. Pääomasijoittajilla olen vastuussa tapahtumista ja jäsenkunnasta; tässä roolissa voin yhdistää parhaita ominaisuuksia työkokemukseni kanssa, jota löytyy Suomesta sekä ulkomailta.

Opintojeni kautta päädyin vaihto-opintoihin Kiinaan, Shanghaihin ja viiden kuukauden visiitti venähti neljään vuoteen. Kaupunki opetti paljon; tärkeimpinä kokemuksina ensimmäisen Slush Shanghain järjestäminen alusta loppuun sekä työharjoittelu Suomen kauppakamarilla (FBCS). Kansainvälisyys ja monikulttuuriset työympäristöt ovat minulle edelleen tärkeitä. Ennen Pääomasijoittajia työskentelin Espoon innovaatioekosysteemin parissa.

Suhtaudun intohimolla eläinten oikeuksiin (kasvissyöjä vuodesta 2009!), viineihin, ranskan opintoihin, nyrkkeilyyn sekä juoksuun.”

Lue seuraavaksi

Blogit

Kasvuyritys - suunnitteletko pääomasijoittajan etsimistä?

Moni suomalaisista pääomasijoittajista sijoittaa jo vakiintuneisiin kasvuyrityksiin. Sijoituksen edellytyksenä on selkeä mahdollisuus kiihdyttää kasvua. Pääomasijoittajat rahoittavat ja tukevat myös vakiintuneiden…
Lue artikkeli