Pääomasijoittajat ry:n tiimi kasvaa – Tervetuloa tiimiin Lina!

Blogit

Kesä lähenee nopeaa vauhtia ja samalla olemme saaneet toivottaa uuden viestinnän harjoittelijamme Lina Raen tervetulleeksi Pääomasijoittajat ry:n tiimiin! Linan rooliin yhdistyksessä kuuluu muun muassa monikanavainen sisällöntuontanto, jäsenpalveluiden hoitaminen ja tapahtumien järjestämisessä avustaminen.

Lina opiskelee kolmatta vuotta Turun kauppakorkeakoulussa pääaineenaan markkinointi ja sivuaineenaan yritysviestintä. Aiemmin Lina on työskennellyt erikoistavaraliikkeessä ja vastannut muun muassa myynnistä, asiakaspalvelusta ja markkinoinnista. Töiden lisäksi Lina on mukana Women’s Career Networkin toiminnassa. WCN on voittoa tavoittelematon järjestö intohimoisille opiskelijoille kauppatieteiden, oikeustieteen ja tekniikan aloilta. Tavoitteena on yhdistää nämä opiskelijat samanhenkisten ihmisten, uramentoreiden ja huippuyritysten kanssa erilaisten tapahtumien kautta. WCN:llä Linan vastuualueeseen on kuulunut vuosittaisen mentorointiohjelman järjestäminen. Töiden ja opiskelun ohella Lina viettää aikaansa ystävien, urheilun ja ruoanlaiton parissa.

”Olen pitkään ollut kiinnostunut pääomasijoitusalasta ja halunnut oppia siitä lisää. Olenkin todella innoissani mahdollisuudesta päästä syventymään pääomasijoittamisen maailmaan minulle mieluisten viestinnän tehtävien kautta. Pääomasijoittajat ry:n tiimi on ottanut minut lämmöllä vastaan ja odotan innolla kaikkea tulevaa”, Lina kertoo.

”Lina on loistava vahvistus tiimiimme! Hänellä on vankkaa kokemusta niin viestinnän kuin tapahtumajärjestämisenkin tehtävistä, ja ennen kaikkea kiinnostusta pääomasijoitusalaa kohtaan ja motivaatiota kehittää osaamistaan entisestään”, iloitsee yhdistyksen viestintäpäällikkö Juulia Korkiavaara.

Lue seuraavaksi

Blogit

Kasvuyritys - suunnitteletko pääomasijoittajan etsimistä?

Moni suomalaisista pääomasijoittajista sijoittaa jo vakiintuneisiin kasvuyrityksiin. Sijoituksen edellytyksenä on selkeä mahdollisuus kiihdyttää kasvua. Pääomasijoittajat rahoittavat ja tukevat myös vakiintuneiden…
Lue artikkeli