Rekrytoimme: Analyytikkoharjoittelija vuodelle 2025

Blogit

Oletko kiinnostunut pääomasijoitusalasta ja haluaisit oppia siitä lisää? Onko datan käsittely ja analysointi sinulle mieluisaa? Oletko tarkka, huolellinen ja hallitset Excelin käytön? Tule analyytikkoharjoittelijaksi lämminhenkiseen tiimiimme!

Harjoittelu alkaa sovitusti vuoden 2025 alusta. Toiveenamme on, että työskentelet kanssamme ainakin puolen vuoden ajan, mutta meillä saa tilanteen salliessa viihtyä pidempäänkin. Töitä on kahtena päivänä viikossa, ja työajoista voidaan sopia joustavasti. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden täysiin tunteihin opintojesi kesätauon aikana.

Harjoittelu on palkallinen: maksamme Ekonomiliiton suosituksen mukaista palkkaa, joka määräytyy suoritettujen opintopisteiden perusteella.

Tarjoamme sinulle:

  • monipuoliset työtehtävät sekä tukea ammatilliseen kehittymiseen
  • mahdollisuuden oppia laaja-alaisesti pääomasijoittamisesta sekä startup- ja kasvuyrityksistä
  • modernit työkalut ja työtavat
  • toimiston Helsingin keskustassa sekä joustavat hybridityömahdollisuudet
  • iloisen ja yhteen hiileen puhaltavan tiimin
  • erilaisia työsuhde-etuja, kuten virike- ja lounasedun

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • pääomasijoitusalaan liittyvien tilastoanalyysien tekeminen
  • graafien ja esitysten tekeminen tilastoanalyysien pohjalta
  • monipuolinen tiedonhaku
  • tiimin avustaminen hallinnollisissa tehtävissä

Seitsemän hengen tiimimme on pohjoismaiden pääomasijoitusalan yhdistyksistä suurin. Vaikka jokaisella on omat vastuualueet, teemme töitä yhdessä ja autamme aina toisiamme tarpeen mukaan!

Toivomme sinulta:

  • työtehtävään soveltuvia (pääaine)opintoja
  • erinomaista suomen ja englannin kielen hallintaa
  • Excelin ja PowerPointin hyvää hallintaa
  • kykyä tuottaa analyysien pohjalta selkeitä ja ymmärrettäviä graafeja ja visualisointeja
  • erinomaista tarkkuutta, huolellisuutta ja organisointikykyä

Kerrothan hakemuksessasi myös muusta osaamisestasi. Osaatko tehdä upeita infograafeja, kääntää tekstejä tai koodata? Kerro se meille! Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse Jonne Kuittiselta (jonne.kuittinen@paaomasijoittajat.fi).

 

Hakuprosessin eteneminen:

Lähetä hakemuskirjeesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@paaomasijoittajat.fi 15. syyskuuta 2024 klo 23.59 mennessä. Kutsumme potentiaalisimmat hakijat haastatteluun mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä. Tällöin hakijoilla on mahdollisuus tutustua tiimiin ja työtehtävään tarkemmin. Haastattelujen jälkeen pyydämme vielä osan haastatelluista lyhyeen, Teamsin välityksellä toteutettavaan käytännön testiin, jossa testataan hakijoiden taitoja datan analysoinnissa ja visualisoinnissa. Tiedotamme kaikkia hakijoita prosessin etenemisestä niin pian kuin mahdollista.

Entisten harkkareidemme kokemuksia:

”Olen viihtynyt Pääomasijoittajilla erinomaisesti. Harjoittelun aikana opin paljon uutta toimialasta ja erilaisista pääomasijoittajista. Monipuolisten töiden lisäksi olen päässyt osallistumaan alan tapahtumiin, oppien lisää toimijoista ja toimintaympäristöstä. Lisäksi työpäivät ovat olleet hyvin joustavia ja ne on saanut sovitettua hyvin opintojen oheen. Jos pääomasijoitusala kiinnostaa, niin tämä analyytikkoharjoittelu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua toimialaan jo opintojen varhaisessa vaiheessa, osana positiivista ja energistä tiimiä.”

Miika, analyytikkoharjoittelija vuonna 2024

”Kulunut vuosi Pääomasijoittajilla on ollut erittäin opettavainen ja monipuolinen. Päivittäisten töiden lisäksi olen päässyt osallistumaan monenlaisiin alan tapahtumiin, joihin muuten ei varmasti olisi ollut pääsyä. On ollut upeaa tutustua eri pääomasijoittajiin jo näin varhain opiskeluaikana. Vuodesta on jäänyt mieleen myös joustavuus: olen pystynyt suunnittelemaan työaikani lähes täysin itse, ja esimerkiksi tenttiviikot sain pitää vapaana keskittyen vain opintoihin. Suosittelen ehdottomasti kaikkia alasta kiinnostuneita hakemaan osaksi tätä huikeaa ja ennen kaikkea hauskaa tiimiä.”

Johannes, analyytikkoharjoittelija vuonna 2023

”Viihdyin Pääomasijoittajilla tosi hyvin – tiimi ja työympäristö on ihan paras, ja työn sai sovitettua hyvin opintoihin. Harjoittelun aikana opin tosi paljon uutta mielenkiintoista toimialasta, jota ei koulussa olisi oppinut! Eli jos ala kiinnostaa, niin sen kannalta tämä analyytikkoharjoittelu on kyllä – kliseistä mutta totta – ihan supernäköalapaikka!”

Topi, analyytikkoharjoittelija vuonna 2022

* * *

Pääomasijoittajat ry on pääomasijoitusalan yhteinen ääni Suomessa. Edustamme monipuolista sijoittajajoukkoa, joka rakentaa kestävää kasvua ja jonka kohdeyritykset työllistävät yli 100 000 työntekijää. Voit käydä tutustumassa meihin kotisivuillamme, jonka lisäksi löydät meidät LinkedInistäTwitteristä (X) ja Instagramista

Lue seuraavaksi

Blogit

Jäsenesittelyssä Ceriffi: Vastuullisuus ja laatu tuottavuuden ytimessä

Ceriffi Oy on vuonna 2013 perustettu vastuullisuuteen ja ketteriin ratkaisuihin erikoistunut ohjelmisto- ja asiantuntijayritys. Yrityksen missiona on auttaa asiakkaitaan saavuttamaan…
Lue artikkeli