Johannes Lehtimäki on aloittanut yhdistyksen uutena analyytikkoharjoittelijana

Blogit

Hei!

Olen Johannes Lehtimäki, opiskelen toista vuotta Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa pääaineenani rahoitus. Aloitin analyytikkoharjoittelijana Pääomasijoittajat ry:llä tammikuun alussa. Aiemmin olen työskennellyt asiakaspalvelutehtävissä sekä kuluttaja- että yritysmyynnin parissa. Tämä on ensikosketukseni pääomasijoitusalaan! Odotankin, että tulen analyytikkoharjoittelijana oppimaan pääomasijoittamisesta paljon uutta, sekä tutustumaan myös muihin alalla työskenteleviin. Vapaa-ajallani tykkään urheilla, kuten pelata golfia sekä lenkkeillä.

Pääomasijoitusalan kehittyessä myös toimialasta tuotettavan tiedon määrä lisääntyy. Olemme iloisia, että Johannes tuo yhdistykselle lisää osaamista datan käsittelyyn ja analyysivoimaa selvityksiin. Harjoittelu pääomasijoittamisen näköalapaikalla tarjoaa uniikin tietotaidon kertymisen lisäksi erinomaisen mahdollisuuden tutustua eri vaihtoehtoihin uran seuraaville askelille”, kommentoi operatiivinen päällikkö Jonne Kuittinen.

Lue seuraavaksi

Blogit

Kasvuyritys - suunnitteletko pääomasijoittajan etsimistä?

Moni suomalaisista pääomasijoittajista sijoittaa jo vakiintuneisiin kasvuyrityksiin. Sijoituksen edellytyksenä on selkeä mahdollisuus kiihdyttää kasvua. Pääomasijoittajat rahoittavat ja tukevat myös vakiintuneiden…
Lue artikkeli