Liikuntapeliyhtiö CSE Entertainment aloittaa yhteistyön pääomasijoittaja Nordic Optionin kanssa

Uutiset

Kajaanilainen, vahvaa kansainvälistä kasvua rakentanut liikuntapeliyhtiö CSE Entertainment aloittaa yhteistyön pääomasijoittaja Nordic Optionin kanssa. Toteutetussa järjestelyssä Nordic Option tulee CSE:n vähemmistöomistajaksi.

Lisäämme digitaalisten liikuntapelien avulla iloa ja liikuntaa kaikentyyppisten ihmisten elämään iästä, sukupuolesta ja toimintakyvystä riippumatta. Tavoitteenamme on kasvaa erityisesti Pohjois-Amerikan markkinoilla. Tässä vaiheessa Nordic Option on juuri oikea kumppani tukemaan kasvuamme”, kertoo CSE:n toimitusjohtaja Veli-Matti Nurkkala.

CSE on palkittu kasvuyritys, joka on rakentanut hienoa kansainvälistä kasvua jo vuosia. Yhtiö on onnistuneesti saavuttanut merkittävän jalansijan myös USA:n markkinoilla, jossa kasvu on parhaillaan vahvinta.  Yhtiöllä on käytössään erittäin edistyksellistä teknologiaa ja erinomainen tiimi. Yhtiön tavoitteena on edelleen nopeuttaa kansainvälistä kasvua”, toteaa Nordic Optionin toimitusjohtaja Jaakko Lampela.

CSE on vuonna 2012 perustettu kajaanilainen liikuntapeliyritys, jossa työskentelee yli 20 henkilöä. Se on yksi nopeimmin kasvavista yrityksistä Pohjois-Suomessa, ja sillä on myös tytäryhtiö Delawaressa, Yhdysvalloissa. CSE toimii yli 60 maassa ja yli 30 osavaltiossa Yhdysvalloissa. Heidän aktiiviset pelituotteensa innostavat joka kuukausi yli 5 miljoonaa ihmistä liikkumaan hauskalla tavalla. CSE kasvaa nopeasti luomalla tiloja, joissa liikunta kohtaa hauskanpidon ja viihde muuttuu liikkeeksi. Edut toteutuvat paitsi yksilön terveydelle myös koko yhteiskunnalle vähentämällä liikkumattomuutta ja lisäämällä hyvinvointia.

Nordic Option Oy on pohjoissuomalaisiin kasvuyrityksiin sijoittava pääomasijoitusrahasto, jonka pääomistajat ovat Arvo Sijoitusosuuskunta, Partnera Oyj ja Oulun kaupunki. Yhtiön tavoitteena on tarjota pohjoinen vaihtoehto pienten ja keskisuurten yritysten kasvun ja kansainvälistymisen mahdollistamiseen.

***

Lisätiedot:

Veli-Matti Nurkkala, toimitusjohtaja, CSE Entertainment, 044 383 0247

Jaakko Lampela, toimitusjohtaja, Nordic Option Oy, 050 566 5385

Lue seuraavaksi

Uutiset
Collo team

Suomalaiselle Collolle 5 miljoonan euron kasvurahoitus – tekee elintarvike- ja juomateollisuudesta kestävämpää ja kannattavampaa

Suomalainen teknologiayhtiö Collo on kerännyt uuden merkittävän viiden miljoonan euron kasvurahoituksen. Collo kehittää IoT-analysaattoreita teollisuuden nesteprosessien ohjaukseen ja optimointiin, minkä…
Lue artikkeli