Uniikki osaajapooli uudistaa johdon rekrytoinnin – Jäsenesittelyssä Cherry

Blogit

Cherry on innovatiivinen interim-vuokrajohtajapalvelu, joka tarjoaa ainutlaatuisesta tekijäpoolistaan kokeneita osaajia nopeasti ja joustavasti kaikkien toimialojen yrityksille – niin startupeille, kasvuyrityksille kuin jo kansainvälistyneille konserneille.

Vuonna 2021 perustettu Cherry Group Oy tarjoaa yrityksille liiketoiminnan kärkiosaajia, jotka luovat kompetensseillaan ja kokemuksellaan merkittävää arvoa. Cherryn avulla esimerkiksi pääomasijoittajien eri toimialojen portfolioyritykset saavat nopeasti ja joustavasti käyttöönsä johtavaa osaamista kulloisenkin tarpeen mukaan.

Cherryn partnereilla on laaja-alainen kokemus eri toimialojen johtavien yritysten avaintehtävistä. Ilari Kalliolla on teknologian ja digitalisoinnin tausta valmistavan teollisuuden suuryrityksistä, Petri Kujala on toiminut keskeisten kuluttajabrändien johdossa, ja Harri Kämppä on vastannut prosessiteollisuuden ja logistiikan liiketoiminnoista. Samppa Seppälä
on kehittänyt ja johtanut viestintää muun muassa eri toimialojen pörssiyhtiöissä sekä toiminut viestintäkonsulttina, ja Mika ”Vidi” Videmanilla on kansainvälisen liiketoiminnan ja HR:n laaja kokemus.

”Idea lähti halusta auttaa yrityksiä löytämään entistä nopeammin eri yritystoimintojen johtavia osaajia ja hyödyntämään heidän kokemustaan palkkasuhdetta joustavammin. Monipuolinen taustamme yritysten elinkaaren eri vaiheista ja käänteistä on luonut pohjan ymmärtää asiakasyritysten todellisia tarpeita ja löytää niihin osaamisen täsmäratkaisut”, kuvailee Cherryn perustajapartneri Samppa Seppälä.

Kirsikat kakun päältä

Cherry tarjoaa palveluitaan kaikkien toimialojen yrityksille koosta ja kehitysvaiheesta riippumatta. Etenkin startup- ja kasvuvaiheen yritykset voivat hyötyä kärkiosaamisen nopeasta ja joustavasta käytöstä, kun portfolioyhtiöiden kasvuun ja arvonluontiin on
saatava ripeästi vauhtia.

Cherryn nykyiset asiakkaat toimivat hyvin erityyppisillä toimialoilla, esimerkiksi elintarvike- ja palvelualoilla, logistiikan parissa sekä vihreää siirtymää edistävässä teollisuudessa. Yrityksen tarjoamat osaajat johtavat toimeksiannoissa muun muassa merkittäviä investointiprojekteja sekä työskentelevät liiketoimintojen, talouden ja HR:n johtotehtävissä. Cherryn toiminta on käynnistetty toistaiseksi Suomessa, mutta tavoitteena on edetä kansainvälisille markkinoille. Nykyiset asiakasyritykset toimivat jo kansainvälisesti, ja tekijäpoolista löytyy eri Euroopan maissa asuvia osaajia.

Palvelun nopeudesta ja joustavuudesta Cherryllä ei tingitä. Lisäksi yritys noudattaa kaikessa toiminnassaan ehdotonta integriteettiä ja on sitoutunut liike-elämän parhaisiin käytäntöihin. Tiimin tavoite on toimia avoimesti, olla helposti lähestyttävä sekä rakentaa pysyvää dialogia asiakkaiden ja tekijöiden parissa.

”Tulevaisuus näyttää todella lupaavalta, sillä yritysten osaamistarpeet elävät yhä nopeammin ja liike-elämä tarvitsee perinteisen johtajarekrytoinnin rinnalle nopeamman ja joustavamman tavan hyödyntää parasta osaamista”, Seppälä kertoo. ”Koska kaikki yrityksen tekijäpoolin tämänhetkiset 80 huippuosaajaa ovat partnereille valmiiksi tuttuja, tiedämme monesti jo ensikeskustelussa, keitä tarjota kunkin asiakkaan toimeksiantoon. Toistaiseksi olemme saaneet erittäin hyvää palautetta kaikista välitetyistä huippuosaajista”, hän päättää.

 

Lue lisää Cherryn kotisivuilta

Lue seuraavaksi

Blogit

Talous, kilpailukyky ja geopolitiikka - Europarlamenttivaalit pääomasijoitusalan näkökulmasta

Viikko sitten vietettiin Eurooppa-päivää, jolloin juhlistetaan Euroopan rauhaa ja yhtenäisyyttä. Teema tuntuu heikentyneessä turvallisuustilanteessamme ajankohtaisemmalta kuin koskaan. Lisäksi Euroopan parlamenttivaaleihinkin…
Lue artikkeli