Rekrytoimme: Viestinnän harjoittelija

Blogit

Haluatko päästä kartuttamaan työkokemusta monipuolisten viestintätehtävien parissa opintojesi ohella? Kiinnostaako pääomasijoitusala ja haluaisit oppia siitä lisää? Jos vastasit kyllä, hae meille viestinnän harjoittelijaksi!

Harjoittelu alkaa sovitusti touko-kesäkuussa. Toiveenamme on, että työskentelet kanssamme ainakin puolen vuoden ajan, mutta saat tilanteen salliessa viihtyä pidempäänkin. Töitä on kahtena päivänä viikossa, ja työajoista sovitaan yhdessä ja joustavasti. Kesä- ja elokuussa harjoittelijoillamme on mahdollisuus työskennellä täyspäiväisesti.

Harjoittelu on palkallinen: maksamme Ekonomiliiton suosituksen mukaista palkkaa, joka perustuu suoritettujen opintopisteiden määrään.

Tarjoamme:
-kirjavat työtehtävät sekä tukea ammatilliseen kehittymiseen
-mahdollisuuden oppia monipuolisesti pääomasijoittamisesta sekä startup- ja kasvuyrityksistä
-modernit työkalut ja työtavat
-toimiston Helsingin ytimessä sekä joustavat mahdollisuudet etätyöhön
-iloisen ja yhteen hiileen puhaltavan tiimin
-erilaisia työsuhde-etuja, kuten virike- ja lounasedun.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa:
-erilaisten tekstien, uutiskirjeiden ja somepäivitysten laatiminen suomeksi ja englanniksi
-jäsenpalveluiden hoitaminen yhdessä tiimin kanssa
-tapahtumaviestinnässä ja tapahtumien järjestämisessä avustaminen
-opiskelijaviestinnän ideointi ja toteutus.

Toivomme sinulta:
-työtehtävään soveltuvia (pääaine)opintoja
-erinomaista suomen kielen ja englannin kielen hallintaa
-taitoa kirjoittaa myös pidempiä tekstejä
-tavallisimpien tietokoneohjelmien ja verkkosivujen hyvää hallintaa
-erinomaista tarkkuutta, huolellisuutta ja organisointikykyä.

Vaikka meillä jokaisella on omat vastuualueemme, työtä tehdään yhdessä: autamme aina toisiamme tarpeen mukaan.

Hakuprosessin eteneminen:

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@paaomasijoittajat.fi 28. tammikuuta 2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse Juulia Korkiavaaralta (juulia.korkiavaara@paaomasijoittajat.fi). Lisätietoja voit soittaa Juulialta (+358 40 673 8376) torstaina 18. tammikuuta klo 13–16.

Kerrothan hakemuksessani myös muusta, mahdollisesti relevantista osaamisestasi, kuten kuvien ja videoiden käsittelystä tai vaikka koodaustaidoista. Vaikka harjoittelija pöydälle kuuluvat tietyt tehtävät, työnkuvaa voidaan muokata jonkin verran myös oman osaamisesi ja kiinnostuksesi pohjalta. Lisäksi, jos sinulta löytyy työnäytteitä esimerkiksi kirjoittamistasi teksteistä, ne kannattaa liittää mukaan hakemukseen.

Kutsumme potentiaalisimmat hakijat haastatteluun mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä. Tällöin myös hakijoilla on mahdollisuus tutustua tiimiin ja työtehtävään tarkemmin. Tiedotamme kaikkia hakijoita prosessin etenemisestä niin pian kuin mahdollista.

Entisten harkkareidemme suusta kuultua:

”Harjoittelussa Pääomasijoittajat ry:llä pääsin monipuolisesti kehittämään viestinnän osaamista ja projektinhallintataitoja lämminhenkisen tiimin tukemana. Harjoittelu tarjosi huikean näköalapaikan pääomasijoitusalalle ja toimi ponnahduslautana omalle uralle.”

”Harjoittelujakso Pääomasijoittajilla oli erittäin opettavainen, etenkin näin alan ulkopuolelta tulleelle. Monipuolisten päivittäisten töiden lisäksi pääsin osallistumaan erilaisiin alan tapahtumiin, kuten seminaareihin ja koulutuksiin. Plussaa myös siitä, että työajat ovat joustaneet opintojen ympärillä: sain suunnitella työaikani pitkälti itse, ja esimerkiksi tenttiviikot voi pitää vapaana.”

Voit käydä tutustumassa meihin kotisivuillamme, jonka lisäksi löydät meidät LinkedInistä, Twitteristä (X) ja Instagramista.

Pääomasijoittajat ry (FVCA) tekee pääomasijoitusalan edunvalvontaa. Edustamme monipuolista sijoittajajoukkoa, joka rakentaa kestävää kasvua ja jonka kohdeyritykset työllistävät yli 70 000 työntekijää.

Lue seuraavaksi

Blogit

Talous, kilpailukyky ja geopolitiikka - Europarlamenttivaalit pääomasijoitusalan näkökulmasta

Viikko sitten vietettiin Eurooppa-päivää, jolloin juhlistetaan Euroopan rauhaa ja yhtenäisyyttä. Teema tuntuu heikentyneessä turvallisuustilanteessamme ajankohtaisemmalta kuin koskaan. Lisäksi Euroopan parlamenttivaaleihinkin…
Lue artikkeli