Pääomasijoittajat ry:n tiimi vahvistuu – Tervetuloa joukkoon Miika!

Blogit

Uusi vuosi on saanut alkunsa ja sen myötä saamme toivottaa uuden analyytikkoharjoittelijamme Miika Mähösen tervetulleeksi Pääomasijoittajat ry:n tiimiin! Miikan rooliin yhdistyksessä kuuluu muun muassa pääomasijoitusmarkkinan seuraaminen sekä alan tutkimustyöhön ja tilastointiin osallistuminen.

Miika opiskelee tällä hetkellä toista vuotta Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa pääaineenaan rahoitus. Aiemmin Miika on työskennellyt myyntialan kuluttajapuolella, sekä startup-ekosysteemin SILTA-hankkeessa. Töiden ja opiskelun ohella Miika käyttää aikaansa urheillen jääkiekon ja kuntosalin parissa.

”Kiinnostuin sijoittamisesta jo yläasteikäisenä ja on mahtavaa päästä työskentelemään oman kiinnostuksen kohteen parissa. Odotan innolla, että pääsen oppimaan pääomasijoitusalasta paljon uutta, ja kehittymään datan käsittelyssä ja analysoinnissa.”, Miika kommentoi.

 

”Mahtavaa saada Miika mukaan vahvistamaan tiimiämme. Pääomasijoittajat ry tuottaa vuosittain kattavasti tutkimustietoa pääomasijoitusalan aktiviteetista ja kansantaloudellisesta vaikuttavuudesta. Näiden teemojen lisäksi olemme asettaneet tämän vuoden tavoitteeksemme tutkia pääomasijoitusalan vaikuttavuutta kestävyystekijöihin.”, yhdistyksen varatoimitusjohtaja Jonne Kuittinen kommentoi.