Vuoden 2022 Kasvunrakentaja-kilpailun voiton vei Bolt.Works

Tiedotteet

Henkilöstöalaa uudistanut Bolt.Works voitti jo perinteiseksi muodostuneen Kasvunrakentaja-kilpailun. Tuomariston vakuutti erityisesti yrityksen tarjoama mahdollisuus ratkaista aito, globaali ongelma osaavan työvoiman saatavuudesta.

Tuomaristo kiitti Bolt.Worksia myös tehokkuuden lisäämisestä: kun työn ja tekijän löytäminen on nopeaa, aikaa ja resursseja säästyy. Yhdestä portaalista löytyy helposti kaikki työsuhteen asiat palkasta työvuoroihin.

Kilpailun tuomaristoon kutsuttiin tänä vuonna Slushin toimitusjohtaja Eerika Savolainen, suomalainen rahoitusalan ammattilainen ja Rahapodi-podcastin isäntä Martin Paasi ja kodinelektroniikkaketju Gigantin toimitusjohtaja Laura Tarkka.

”Rakennusalalla on ollut haasteita luottamuksen kanssa, ja Bolt.Works on osa tämän ongelman ratkaisua. Alustalla jokainen yhdessä työskennellyt työntekijä ja työnantaja voi antaa arvion toisistaan. Se lisää vastuun ottamista puolin ja toisin. Läpinäkyvyys luo luottamusta”, kommentoi Martin Paasi, kilpailun tuomariston puheenjohtaja.

Bolt.Works on myös hyödyntänyt sijoittajien tuomaa vetoapua hyvin yrityksen eri kasvuvaiheissa”, tuomaristosta todetaan.

Tänä vuonna kilpailun finaalissa kilpaili Bolt.Worksin lisäksi kolme muuta kotimaista kasvutykkiä: rekrytointimedia ja työnhakupalveluiden kotimainen markkinajohtaja Duunitori, yli tuhatta kansainvälistä asiakasta palveleva osallistamisen ja digitaalisen fasilitoinnin pilvipalvelu Howspace ja ketteryydestään ja vastuullisuudestaan tunnettu rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointiyritys Sitowise.

Yhdeksättä kertaa järjestetyssä Kasvunrakentaja-kilpailussa Pääomasijoittajat ry ja PwC etsivät pääomasijoittajien kohdeyrityksistä vuoden kiinnostavinta ja innostavinta tarinaa, johon liittyy tärkeänä osana kasvun rakentaminen yhteistyössä pääomasijoittajan kanssa.

”Lämpimät onnittelut voittajalle! Oli mahtavaa päästä tutustumaan Bolt.Worksiin ja kaikkiin kilpailun finalisteihin tarkemmin. Erinomaisten kasvulukujen lisäksi saimme kuulla, miten jokaisessa näistä yrityksestä on haluttu tehdä asioita aivan uudella tavalla”, kertoo Jussi Lehtinen, PwC:n partneri.

Pia Santavirta, Pääomasijoittajat ry:n toimitusjohtaja kommentoi: ”Saimme jälleen kerran kilpailuun valtavan upeita yrityksiä mukaan. Kilpailun tarkoituksena on nostaa esiin rohkeasti kasvavia yrityksiä, joissa kasvupolkua on rakennettu yrittäjien ja pääomasijoittajien yhteistyöllä. Suuret onnittelut voittajalle ja kaikille finalisteille – tällaisia inspiroivia kasvutarinoita tarvitaan Suomeen lisää!”

Lisätietoja:

Pia Santavirta
Pääomasijoittajat ry, toimitusjohtaja
pia.santavirta@paaomasijoittajat.fi
+358 40 546 7749

Jussi Lehtinen
PwC/Strategy&, partner
jussi.lehtinen@pwc.com
+358 20 787 8756

Lue seuraavaksi

Tiedotteet

Pääomasijoittajat nimesivät kohdeyrityksistään 47 potentiaalista pörssilistautujaa

Listautumismarkkinalla on nähty poikkeuksellisen pitkä hiljainen kausi, mutta pääomasijoittajien kohdeyritysten joukosta löytyy runsaasti yrityksiä, joilla on sijoittajiensa mukaan potentiaalia listautua…
Lue artikkeli