Huikeeta ja haikeeta: Saaren ja Cervin yhteinen kasvumatka tulee päätökseensä kun Saari Partners irtaantuu Cervi Talotekniikasta

Uutiset

Ilmanvaihtoon, puhtaaseen sisäilmaan ja jäähdytykseen erikoistunut Cervi saa pääomasijoittaja Intera Partnersin uudeksi omistajakumppanikseen ja Saari I Ky irtautuu kokonaisuudessaan omistuksestaan.

Saari ja Cervi aloittivat yhteisen kasvumatkansa neljä vuotta sitten, kun Cervin liikevaihto oli hieman päälle 4 Meur ja henkilökuntaa alle sata. Yhteisen matkan aikana Cervistä on tullut toimialansa johtava toimija ja tunnetuin brändi, liikevaihto yli nelinkertaistunut, henkilökuntaa 200 ja yritys digitalisoitunut vauhdilla.

On ollut etuoikeus saada kulkea mukana Cervin ja Saaren yhteisellä matkalla, jossa kahden toisiaan täydentävän tiimin yhteistyön mahdollistamana saavutettiin viidelle vuodelle asetetut tavoitteet etuajassa. Kaikella on kuitenkin aikansa ja jonkin pitää loppua, jotta uusi voi alkaa. Samaan aikaan huikeeta ja haikeeta”, kommentoi Cervin toimitusjohtaja Petri Valve.

Saari Partners aloitti toimintansa 2018 toiminta- ajatuksena, että pienempien kasvuyhtiöiden on vaikea löytää pääomasijoittajaa kasvua tukemaan. Meidän roolimme on tulla mukaan aikaisessa vaiheessa ja operatiivisen osaamisen kautta tukea yrityksiä seuraavaan vaiheeseen. Tämä toteutui upeasti Cervin kanssa, joka saa nyt Interasta vauhtia seuraavaan kasvuloikkaan”, jatkaa Saaren Ben Wrede.

Erikoista ja vahvaa yhteisestä matkastamme on tehnyt myös se, että olemme yhdessä Saaren kanssa navigoineet läpi todella erikoisia maailman aikoja, ja näistä kuitenkin yhdessä menestyksekkäästi selviydytty”, tiivistää vielä Cervin osakas Kalle Jensen.

Cervi Talotekniikka jatkaa yrityskaupan jälkeen omalla nimellään ja sen toiminta sekä asiakkuudet jatkuvat ennallaan. Yhtiön johdossa ja merkittävinä omistajina jatkavat edelleen Petri Valve ja Karl Jensen.

Lisätietoja:

Ben Wrede, Saari Partners Oy, p. 040 510 5940

Petri Valve, Cervi Talotekniikka Oy, p. 0400 435 447

 

Saari luo menestystä yhteisönsä vahvuuksilla. Osaamisella, kokemuksella ja omistautumisella. Sijoituskohteemme ovat kumppaneita joiden uskomme hyötyvän avustamme. Toimimme luotsina yritysten kasvun kriittisellä taipaleella täydentämällä kumppaneidemme vahvuuksia ja tarjoamalla voimavarat menestykseen. Saari luo edellytykset yrityksen vahvistamiseen ja luotsaamiseen seuraavalle menestyksen tasolle. Lisätietoja: www.saaripartners.fi

Vuonna 2014 perustettu Cervi toimii pääkaupunkiseudulla, Kymenlaaksossa, Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä ja Varsinais-Suomessa. Cervin palvelut kattavat kaikki ilmanvaihdon huoltamiseen, korjaamiseen, saneeraamiseen tarvittavat työt. Teemme konsultointia ja yhteistyötä mm. ilmanvaihdon suunnittelun kanssa. Lisäksi huollamme, korjaamme ja valvomme myös kylmä- ja jäähdytyslaitteet. Missiomme on olla asiakkaille paras ilmanvaihdon kumppani. Haluamme ymmärtää aidosti asiakkaan tarpeet ja tuoda heille ratkaisuja ja palveluja, joilla parannamme sisäilman laatua ja siten elämänlaatua. Taloudellisen säästön lisäksi säästyy energiaa ja luonnonvaroja, ja hiilijalanjälki pienenee.

Lue seuraavaksi

Uutiset

MB Rahastot tukemaan Neomoren kasvua

MB Rahastot sijoittaa SAP-toiminnanohjausjärjestelmään erikoistuneeseen IT-konsultointiyhtiö Neomoreen tukeakseen yhtiön kasvutarinaa. Neomoren toimitusjohtaja Kristian Rantakoski jatkaa järjestelyn jälkeen yhtiön merkittävänä omistajana…
Lue artikkeli