Saari Partners mukaan kiertotalousyritys Taitonetin kasvuun ja kansainvälistymiseen

Uutiset

Taitonetti on kasvanut 18 vuodessa pienestä pelikahvilasta käytettyjen tietokoneiden myynnin johtavaksi verkkokaupaksi ja kansainväliseksi yritykseksi. Taitonetti on Suomen johtava käytettyjen tietokoneiden myyjä, liikevaihdon lähennellessä 10 M euroa päättyneellä tilikaudella. Saari Partners tulee mukaan omistajaksi nykyisen johdon jatkaessa omistajina. Yritysjärjestelyllä haetaan tukea kansainvälistymiseen, markkinointiin ja verkkokaupan kehittämiseen.

”Taitonetti toimii kiertotalouden ytimessä, joka on sekä markkinana kasvava että sektori, jota haluamme tukea. Taitonetti vakuutti laadulla, tiimillä, ja rohkeudella, joka näkyy muun muassa hyvin alkaneessa kansainvälistymisessä.” kertoo Mikael Lönnroth Saari Partnersilta. ”Tiimimme vahvuuksilla pystymme tukemaan Taitonettia seuraavalla kasvutaipaleella ja rakentamaan yhdessä vahvan kansainvälisesti toimivan edelläkävijän”, lisää Mikael.

Megatrendit siivittävät Taitonetin kasvua. Markkina on murroksessa ja käytetyn elektroniikan kysynnän uskotaan kasvavan lähivuosina voimakkaasti. Vastuullisuus ohjaa ostopäätöksiä yhä vahvemmin ja yleinen taloudellinen tilanne lisää vaihtoehtoisten ratkaisujen tarvetta. E-jäte on yksi voimakkaimmin kasvava jätelaji EU:ssa, mikä lisää paineita elektroniikan ja komponenttien kierrättämiseen. Lisäksi komponenttipula ohjaa markkinaa.

Tavoitteena on voimakas kasvu niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin, etenkin Pohjoismaissa. ”Meidän vahva, sitoutunut tiimi yhdessä Saaren tiimin vahvan brändi- ja verkkokauppaosaamisen kanssa tulevat olemaan loistava yhdistelmä”, toteaa Mikko Taitonetti Oy:stä. ”Haluamme osaltamme lisätä vastuullista kuluttamista”, jatkaa Mikko ja lisää, että “arvomaailma on ollut toimintamme ydin alusta asti”.

Lisätietoja:

Mikko Veijola
Toimitusjohtaja, Taitonetti Oy, p. +358 45 862 7879

Mikael Lönnroth
Partner, Saari Partners Oy, +358 45 120 0011

Taitonetti Oy sai alkunsa vuonna 2005 IT-kaupunki Oulussa ja on 18 vuodessa kasvanut käytettyjen tietokoneiden myynnin johtavaksi verkkokaupaksi ja kansainväliseksi yritykseksi. Taitonetin menestyksen salaisuutena on nöyrä kunnioitus asiakkaitamme kohtaan ja pyrkimys tarjota heille tuotteita, jotka ovat enemmän kuin hintansa arvoisia. Taitonetin tuotevalikoima koostuu laadukkaista käytetyistä tietokoneista, jotka ovat luotettava ja hinnalta edullisempi vaihtoehto uusille koneille. Käytetyt tietokoneet ovat myös osa kestävää kiertotaloutta, jossa toimivat laitteet pysyvät käytössä mahdollisimman pitkään ja näin säästetään arvokkaita luonnonvaroja. Lisätietoja: www.taitonetti.fi

Saari luo menestystä yhteisönsä vahvuuksilla. Osaamisella, kokemuksella ja omistautumisella. Sijoituskohteemme ovat kumppaneita, joiden uskomme eniten hyötyvän avustamme. Toimimme luotsina yritysten kasvun kriittisellä taipaleella täydentämällä kumppaneidemme vahvuuksia ja tarjoamalla voimavarat menestykseen. Saari luo edellytykset yrityksen vahvistamiseen ja luotsaamiseen seuraavalle menestyksen tasolle. Lisätietoja: www.saaripartners.fi