Bocap tukee Prog-It Oy:n kasvua ja kansainvälistymistä merkittävällä vähemmistösijoituksella

Uutiset

Bocap on lähtenyt mukaan kiihdyttämään pohjoismaisen kokonaisvaltaisia IT-palveluita tarjoavan Prog-It Oy:n kasvua. Prog-It on viime vuosina vakiinnuttanut asemansa asiakkaiden IT-ympäristöjen elinkaaripalveluiden luotettavana tarjoajana Suomessa ja Ruotsissa. Sijoituksen myötä yhtiö tavoittelee entistä vahvempaa jalansijaa kansainvälisillä markkinoilla.

Prog-It pitää huolta asiakasyhtiöidensä IT-ympäristöistä. Yhtiön kokonaisvaltainen IT-infrastruktuurin palvelukonsepti sekä siihen yhdistetyt räätälöidyt ohjelmistoratkaisut mahdollistavat ja turvaavat asiakkaiden liiketoimintaa. Yhtiön liiketoimintamallin keskiössä on alusta lähtien ollut aito asiakaslähtöisyys sekä modernien teknologioiden hyödyntäminen ratkaisuja toteuttaessa. Konserni on kasvanut viime vuosina vauhdikkaasti Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön kuluvan tilikauden liikevaihto tulee olemaan jo yli 12 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 70 henkeä.

Bocap on innoissaan tulevasta yhteistyöstä: ”Prog-It on erinomainen esimerkki suomalaisesta yrityksestä, jonka asiakaslähtöiselle palvelumallille on merkittävää kysyntää myös kansainvälisillä markkinoilla”, toteaa Bocapin perustajaosakas Julianna Borsos.

”Prog-IT on saavuttanut vahvan aseman yrittäjälähtöisesti. Nyt lähdemme kumppaniksi seuraavaan kasvuvaiheeseen toteuttamaan tiimin visiota pohjoismaiden johtavasta IT-yhtiöstä”, sanoo Bocapin sijoitusjohtaja ja osakas Angelo Moita.

”Bocapin sijoitus on merkittävä virstanpylväs yhtiömme historiassa. Se antaa meille mahdollisuuden nopeuttaa kasvuamme ja kasvattaa toimintaamme erityisesti hyvin auenneilla Ruotsin markkinoilla. Odotamme innolla uusia mahdollisuuksia, joita tämä yhteistyö tuo tullessaan”, kertoo Prog-It Oy:n perustaja Ville Seppälä.

Osapuolet ovat sopineet, ettei järjestelyn muita yksityiskohtia julkisteta.

Lisätietoja antavat
Julianna Borsos, hpj & perustajaosakas, Bocap Private Equity Oy,
puh. 050 386 3530, julianna@bocap.fi

Ville Seppälä, perustaja & toimitusjohtaja, Prog-It Oy,
puh. 040 046 8490, ville.seppala@prog-it.net

Bocap on Suomen johtava ja vanhin kasvuyhtiöihin keskittyvä pääomasijoitusrahasto, joka lanseerasi ensimmäisenä myös vähemmistösijoituskonseptin vuonna 2012. Bocapin kasvurahasto sijoittaa oman pääoman ehtoisesti yrittäjävetoisiin, 4–100 M€ vaihtaviin, kannattaviin ja kunnianhimoisiin suomalaisiin pk-yrityksiin. Suurin osa Bocapin salkkuyhtiöistä on teknologialähtöisiä ja salkkuyhtiöiden kumulatiivinen yhteenlaskettu liikevaihto on yli 550 M€. Yhtiöt ovat tähän mennessä työllistäneet suoraan noin 5500 henkeä. Bocapin sijoittajina on Bocapin tiimin lisäksi pääosin suomalaisia institutionaalisia sijoittajia, säätiöitä, sukusijoitusyhtiöitä sekä menestyneitä yrittäjiä näiden sijoitusyhtiöiden kautta. Bocapista lisää osoitteessa www.bocap.fi.