MB Rahastot tukemaan Spider Medin kehitystä ja kasvua

Uutiset

MB Rahastot sijoittaa kotimaiseen suun terveydenhuollon yhtiöön Spider Med Oy:hyn tukeakseen yhtiön kasvutarinaa. Spider Medin perustajat jatkavat yhtiön kehittämistä nykyisissä rooleissaan ja merkittävinä omistajina yhdessä MB:n kanssa. Samalla omistavien Spider Mediläisten määrä kasvaa

Joona Iso-Lotila, Arttu Rissanen ja Pinja Pesonen perustivat Spider Medin vuonna 2020, ja yhtiö on lyhyessä ajassa kasvanut merkittäväksi suun terveydenhuollon kumppaniksi julkisen ja yksityisen sektorin toimijoille. Spider Med toteuttaa palveluita valtakunnallisesti uudenlaisilla vaikuttavilla ja tehokkailla toimintamalleilla. Tänä päivänä Spider Medin palveluksessa on jo yli 450 suun terveydenhuollon ammattilaista.

”Spider Medin tavoitteena on olla aito kumppani asiakkaillemme sekä tehdä laadukasta ja vaikuttavaa suun terveydenhuoltoa. Haluamme myös entisestään vahvistaa jo brändiksi muodostunutta Spider-henkeä ja tarjota monipuolisia tehtäviä suun terveydenhuollon ammattilaisille. Näemme MB:llä merkittävän roolin tässä tarinassa turvaamassa ja tukemassa Spider Media sen kasvutarinassa mahdollistaen entistä suurempia harppauksia tavoitteiden saavuttamiseksi. Odotan innolla tulevaa ja sitä, mitä kaikkea uutta ja uniikkia rakennamme yhteistyössä toimialalle”, toteaa Spider Medin perustaja ja toimitusjohtaja Joona Iso-Lotila.

Kasvaneiden resurssien avulla Spider Med aikoo seuraavien vuosien aikana panostaa voimakkaasti yhtiön toiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen.

”Spider Med on nopeasti saavuttanut vahvan aseman sekä julkisen ja yksityisen sektorin asiakkaiden että suun terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa. Toimitusjohtaja ja yksi yhtiön perustajista Joona Iso-Lotila on yhdessä tiiminsä kanssa luonut yhtiöön aidosti avoimen ja välittävän toimintakulttuurin, mikä näkyy potilaslähtöisinä ja korkealaatuisina palveluina sekä tyytyväisinä suun terveydenhuollon ammattilaisina. Yhtiö on nuoresta historiastaan huolimatta toiminut suun terveydenhuollon edelläkävijänä ja yhtiöllä on erinomaiset mahdollisuudet jatkaa asiakaslähtöisten toimintamallien kehittämistä sekä vahvaa kasvuaan”, kertoo partneri Anssi Mattila MB Rahastoista.

Lisätietoja:
Anssi Mattila
Partneri, MB Rahastot
050 538 5806 tai anssi.mattila@mb.fi

Joona Iso-Lotila
Toimitusjohtaja, Spider Med Oy
040 721 2737 tai joona.iso-lotila@spidermed.fi

Lue seuraavaksi

Uutiset

MB Rahastot tukemaan Neomoren kasvua

MB Rahastot sijoittaa SAP-toiminnanohjausjärjestelmään erikoistuneeseen IT-konsultointiyhtiö Neomoreen tukeakseen yhtiön kasvutarinaa. Neomoren toimitusjohtaja Kristian Rantakoski jatkaa järjestelyn jälkeen yhtiön merkittävänä omistajana…
Lue artikkeli