Evolver ja Rajupaja kumppaneiksi yrityskaupalla

Uutiset

Evolver Fund I -pääomasijoitusrahasto on 5.7.2024 hankkinut osake-enemmistön suomalaisesta tapahtumatekniikan osaaja Rajupaja Oy:stä. Uuden kasvukumppanin tuella Rajupaja jatkaa kehittymistään johtavaksi tapahtumatekniikan ja -palvelujen tarjoajaksi Suomessa.

Rajupaja Oy:n yrittäjät Jussi Mäkelä ja Sami Tarkia jatkavat yrityksen merkittävinä omistajina. Jani Rokala jatkaa yrityksen toimitusjohtajana ja sopimuksen myötä hänestä tulee yhtiön osakas. Rajupaja on Evolver Fund I -rahaston kuudes investointi.

Vuonna 2014 perustettu Rajupaja kuuluu kolmen johtavan tapahtumatekniikkaa ja -palveluja tarjoavan yrityksen joukkoon Suomessa. Rajupajan osuus markkinasta on merkittävä ja kannattavuus on alan paras. Rajupaja on entisestään lujittanut asemaansa tekemällä onnistuneita yrityskauppoja ja yhdistymällä kilpailijoidensa ja pienempien yritysten kanssa uusilla markkina-alueilla ja arvoketjun eri vaiheissa.

Evolver Equity on suomalainen pohjoismaisiin PK-yrityksiin erikoistunut pääomasijoitusyhtiö ja kasvukumppani. Yhdistämällä voimansa Evolverin kanssa Rajupaja jatkaa kasvuaan johtavaksi tapahtumatekniikan osaajaksi ja kohdeyritysten kumppaniksi kotimaassa ja mahdollisesti tulevaisuudessa myös ulkomailla.

Kilpailuasema vahvistuu

Rajupajan Sami Tarkia ja Jussi Mäkelä näkevät kumppanuuden suurena mahdollisuutena.

”Monien yrittäjävuosien jälkeen on hienoa saada Evolver kasvukumppaniksemme. Yhdistämällä voimamme Evolverin kanssa saamme lisää tietotaitoa, resursseja ja työkaluja, jotka auttavat meitä jatkamaan kehittymistä, kiihdyttä-mään nykyistä kasvua ja vahvistamaan kilpailuasemiamme. Lisäksi olemme vakuuttuneita, että Evolver uutena kumppanina vahvistaa kykyämme palvella entistäkin paremmin sekä nykyisiä että tulevia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.”

”Uskomme, että kiihtyvän digitalisoitumisen rinnalla live-tapahtumat säilyttävät edelleen vahvan merkityksensä ihmisten elämässä, oli kyse sitten musiikista, urheilusta kuin yritys- ja toimialakohtaisista tapahtumistakin. Olemme vaikuttuneita Jussin ja Samin visiosta, kunnianhimosta ja sitoutuneisuudesta yrittäjinä sekä yrityksen saavuttamista tuloksista. Tunnemme itsemme ylpeiksi saadessamme olla mukana Rajupajan kehityksessä ja edistämässä alaa, joka tuo ihmisiä aidosti yhteen”, Evolver Equityn partneri Joacim Eriksson toteaa.

Lisätietoja:
Joacim Eriksson, Evolver Equity, puh. +358 457 379 2930
Jani Rokala, Rajupaja Oy, puh. +358 400 856 329

Lue seuraavaksi

Uutiset

Consultor Finland ja Profit Consulting yhdistyvät ja tavoittelevat kasvun moninkertaistamista

Yhdistymisen jälkeen noin 20 miljoonan euron liikevaihdosta uutta kasvuharppausta tavoitteleva yhtiö on vahva toimija julkisella sektorilla sekä finanssisektorilla, teollisuudessa, turvallisuusalalla…
Lue artikkeli