Liity jäseneksi

Yhdistys on pääomasijoittajien edunvalvoja Suomessa. Jäsenistöömme kuuluvat pääomasijoittajat, rahastosijoittajat sekä toimialan sidosryhmät ja palveluntarjoajat. Toimialan edunvalvonnan lisäksi jäsenetuihin kuuluu muun muassa erilaisia tapahtumia, viestintäyhteistyötä ja pääsy toimialan materiaalipankkiin.

Liity jäseneksi

Yhdistykseen kuuluu kahdenlaisia jäseniä: varsinaisia jäseniä sekä liitännäisjäseniä.

Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä oikeuskelpoinen yhteisö, joka harjoittaa pääomasijoitustoimintaa Suomessa. Myös ulkomainen oikeuskelpoinen yhteisö voidaan hyväksyä jäseneksi. Varsinaisiksi jäseniksi ovat tervetulleita niin pääomasijoittajat kuin rahastosijoittajat.

Liitännäisjäsenyys voidaan myöntää sellaiselle yhteisölle tai yksityishenkilölle, jolla on mahdollisuus ja halua vaikuttaa pääomasijoitustoiminnan kehittämiseen Suomessa

Jäsenedut

Pääomasijoitusyhdistyksen jäsenenä saat pääsyn alan verkostoitumistilaisuuksiin ja kovatasoisiin koulutuksiin. Järjestämme mielellämme tilaisuuksia jäsenten kanssa yhteistyössä, ja tuemme jäsenistön tapahtumien markkinointia.

Jäsenyyden mukana saat myös pääsyn yhdistyksen jäsenviestintään: kerromme säännöllisesti alaa koskevasta sääntelystä, tilastoista, julkaisuista, tapahtumista sekä muista olennaisista asioista jäsenistölle. Lisäksi olet oikeutettu käyttämään extranettiämme, josta löydät muun muassa edunvalvontamateriaalejamme, työryhmien pöytäkirjat liitteineen ja seminaarien esitykset.

Jäsenenä olet myös tukemassa alan äänen kuulumista. Vaikutamme aktiivisesti päättäjien suuntaan kansallisella ja EU-tasolla, ja otamme alan yhteisiä edunvalvontakysymyksiä vietäväksi eteenpäin päättäviin pöytiin. Jäsenet voivat vaikuttaa yhdistyksen linjauksiin erityisesti osana työryhmiä, joihin haetaan säännöllisin väliajoin uusia jäseniä.

Keskustelemme mielellämme jäsenten kanssa siitä, miten voimme auttaa heitä parhaiten. Ole siis yhteydessä ja kysy lisää!

Maksuluokat

HALLINNOITAVA PÄÄOMA

Varsinaisilla ja liitännäisjäsenillä on erisuuruiset jäsenmaksut.

Luokat määräytyvät pääomasijoittajan hallinnoiman pääoman suuruuden mukaan sekä liitännäisjäsenillä henkilöstömäärän mukaan.

< 10 MEUR / 1000 EUR

10 – 20 MEUR / 2000 EUR

20 – 100 MEUR / 3500 EUR

100 – 500 MEUR / 5000 EUR

> 500 MEUR / 7000 EUR

Kansainvälinen GP (ei toimipistettä Suomessa) 5000 EUR

Rahastosijoittaja (LP) 4000 EUR

LIITÄNNÄISJÄSENET

Henkilöstömäärä

Alle 10 / 2000 EUR

10 – 29 / 3000 EUR

30 – 99 / 3500 EUR

100 – / 4500 EUR

Jäsenhakemus

Yhdistyksen jäseneksi voit hakea täyttämällä alla olevan lomakkeen. Yhdistyksen hallitus käsittelee jäsenhakemuksen mahdollisimman pian.

Lisätietoja saat yhdistyksen toimitusjohtaja Pia Santavirralta puhelimitse +358 40 5467 749 tai sähköpostitse pia.santavirta@paaomasijoittajat.fi

Pääomayhteisön tyyppiYksityinenJulkisrahoitteinen

Tilaa uutiskirje / Subscribe to our newsletter