Tapahtumat

Yhdistys järjestää jäsenistölleen tapahtumia sekä välittää tietoa muista pääomasijoittamiseen liittyvistä tapahtumista. Jos tapahtumaan on saatavilla alennuskoodi, on se toimitettu jäsenistölle sähköpostitse. Lisäksi alennuskoodit ovat löydettävissä jäsensivujen etusivulta. Mikäli alennuskoodeista ilmenee kysyttävää, olethan yhteydessä yhdistyksen toimistoon (info@paaomasijoittajat.fi).

 

Lisätietoa tapahtumista löydät alla olevasta kalenterista.

 

 

syys
16
ke
ESG-aamukahvit pääomasijoittajien kanssa – vastuullisen sijoittamisen käytännöt pääomasijoitusalalla @ Webinaarisarja
syys 16 @ 09:30 – loka 31 @ 10:30

ESG-aamukahvit pääomasijoittajien kanssa – vastuullisen sijoittamisen käytännöt pääomasijoitusalalla

 

Pääomasijoittajat ry on julkaissut vastuullisen sijoittamisen suositukset vuonna 2017. Olemme järjestäneet vuosittain koulutuksia ESG-asioiden edistämiseksi ja nyt polkaisemme käyntiin syyskauden 2020 ESG-aamukahvit — tervetuloa mukaan!

 

Vastuullisen sijoittamisen käytäntöjä on viety toimialalla monilta osin eteenpäin. Nyt kartoitimme, miten pääomasijoittajat viestivät vastuullisesta sijoittamisesta omilla nettisivuillaan. Huomasimme, että käytännön toimista kerrotaan yllättävän vähän, joten koostimme kartoituksen tulokset jäsenkunnalle jaettavaksi keskustelua varten. Kerromme havainnoistamme ESG-webinaarisarjan ensimmäisessä osassa 16.9., ja tämän jälkeen webinaarisarja jatkuu Tesin, rahastosijoittajien ja toimialan case-esimerkkien esittelyillä sekä Tekirin kohdeyhtiönäkökulmaan keskittyvällä webinaarilla.

 

Tervetuloa mukaan ESG-aamukahveille meidän kanssamme!

 

ESG-aamukahvien puheenvuorot:

 

16.9. | klo 9.30-10.30. Pääomasijoittajat ry:n ESG-viestintäselvityksen tulokset,  Lyydia Lappi, Pääomasijoittajat ry

30.9. | klo 9:00-9:30 | Tesin vastuullisen sijoittamisen käytännöt rahastosijoittajan näkökulmasta, Heli Kerminen, Tesi

8.10. | klo 9:00-9:30 | Case eQ & vastuullisen sijoittamisen toimintamallit rahastosijoittajan ja pääomasijoitusrahaston hoitajan näkökulmasta, Sanna Pietiläinen, eQ

26.10. | klo 9:00-9:30  | Case CapMan – Vastuullisen sijoittamisen käytännöt, Ninni Hietaniemi, CapMan

TBC | Arvonluonti kohdeyhtiöissä vaikuttavalla vastuullisuusviestinnällä, vastuullisuusviestinnän asiantuntija Sini Harkki, Tekir

 

Kutsu tilaisuuteen on lähetetty yhdistyksen jäsenille sähköpostitse. Lisätiedot: juulia@paaomasijoittajat.fi

syys
17
to
EU:n uudet rahoitusinstrumentit pääomasijoittajien näkökulmasta @ Webinaarisarja
syys 17 @ 14:00 – marras 10 @ 15:00

EU:n uudet rahoitusinstrumentit pääomasijoittajien näkökulmasta

 

Tervetuloa päivittämään tietosi EU:n uusista rahoitusinstrumenteista Pääomasijoittajat ry:n EU-webinaarisarjaan. EU-rahoituswebinaarisarjassa otetaan haltuun EU:n uudet rahoitusinstrumentit ja käydään läpi, miten uusia rahoitusinstrumentteja voidaan hyödyntää kasvuyritysten rahoituksessa ja pääomasijoittajien varainkeruussa.

 

 

EU-webinaarisarja alkaa 17.9. ja jatkuu pitkin syksyä erilaisin asiantuntijapuheenvuoroin.

 

Vahvistetut puheenvuorot ovat seuraavat:

 

 

17.9. | klo 14:00-14:45 | Tesin avauspuheenvuoro EU-rahoitushankkeista, Henri Grundstén

 

Tesin kehitysjohtaja Henri Grundstén avaa, mitä EU:n moninaiset rahoitusohjelmat tarkoittavat pääomasijoittajien näkökulmasta ja mitä uusia mahdollisuuksia uudet rahoitusinstrumentit tuovat tullessaan. Tutuksi tulevat  InvestEU ohjelmakausi 2021-2027, European Innovation Councilin ohjelmat ja European Green Deal.

 

25.9. | klo 12:00-13:00 | EIF:n Minna Leisvuori ja uusi Pan-European Guarantee Fund

 

Minna Leisvuori kertoo 31.8.2020 julkaistusta Pan-European Guarantee Fund (EGF) -ohjelmasta. Hakuaika on parhaillaan käynnissä pääomasijoittajille 31.10.2021 asti. Minna kertoo tarkemmin, mihin tilanteisiin ohjelma on tarkoitettu ja miten hakemusmenettelyn kanssa kannattaa käytännössä toimia.

 

30.10. | klo 9:30-10:00 | EU-takaukset kasvun vipulainoihin, Vesa Riihimäki, Nordea

 

10.11. | klo 14:00-14:45 | EU-rahoitus osana rahoituksen kenttää ja keskeisimmät EU-rahoitusohjelmat VC-sijoittajien portfolioyhtiöille, Grannenfelt Finance

 

Kutsu tilaisuuteen on lähetetty yhdistyksen jäsenille sähköpostitse. Lisätiedot: juulia@paaomasijoittajat.fi

marras
10
ti
Pääomasijoitusalan H1-tilastot & startup- ja kasvuyritysten rahoitus @ Webinaari
marras 10 @ 09:00 – 09:40

Kuluva vuosi on ollut poikkeuksellinen, mutta miten koronatilanne on vaikuttanut pääomasijoitusaktiviteettiin Suomessa? Kuinka paljon suomalaiset startupit ja vakiintuneet kasvuyritykset ovat saaneet venture capital- ja buyout-sijoituksia ensimmäisen vuosipuolikkaan aikana? Millaiset näkymät pääomasijoittajilla on kasvurahoituksen tämän hetkiseen tilanteeseen? 

 

Tervetuloa Pääomasijoittajat ry:n tiedotustilaisuuteen 10.11. klo 9:00 alkaen kuulemaan lisää vuoden 2020 ensimmäisen vuosipuolikkaan venture capital- ja buyout-rahoituksesta Suomessa. Tilaisuudessa käymme läpi H1-tilastot ja esittelemme ensimmäistä kertaa julkaistavan pääomasijoitusbarometrin tulokset. Tilastoja ja barometrin tuloksia esittelee Pääomasijoittajat ry:n toimitusjohtaja Pia Santavirta. Lisäksi mukana tuloksia kommentoimassa ovat yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Sami Lampinen (Inventure) ja varapuheenjohtaja Jussi Seppälä (Sponsor Capital).

 

Online-tilaisuus on kaikille avoin.

 

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

Tilaa uutiskirje / Subscribe to our newsletter