Bocap on myynyt salkkuyhtiö Bolt Groupin Vaaka Partnersille

Bocapin kasvurahasto (“Bocap SME Achievers Fund II”) on myynyt omistuksensa salkkuyhtiö Bolt Group Oy:stä (”Bolt.Works”). Yhtiön uusi pääomistaja on suomalainen pääomasijoitusyhtiö Vaaka Partners.

Bocapin ja Bolt.Worksin yhteistä kasvutarinaa on leimannut äärimmäisen voimakas kasvu. Kun Bocap sijoitti Bolt.Worksiin elokuussa 2018, yhtiön liikevaihto oli noin 9 miljoonaa euroa ja vuoden 2021 päätteeksi yhtiön liikevaihto ylsi jo yli 78 miljoonaan euroon. Bolt.Worksilla onkin nykyään 22 toimipistettä eri puolilla Suomea ja se palvelee lukuisia eri toimialoja, kuten rakennus-, logistiikka-, teollisuus-, HoReCa- ja kiinteistöhuollon toimialoja. Tänä aikana Boltista on tullut tunnettu brändi ja henkilöstövuokrausalan johtava toimija, joka on kehittänyt myös tekoälyä hyödyntävän digitaalisen teknologia-alustan, jonka avulla työantajat ja työntekijät löytävät toisensa nopeasti ja joustavasti.

”Bolt.Worksin tiimillä on ollut ainutlaatuinen kyky kasvattaa aggressiivisesti liiketoimintaa orgaanisesti toimialalla, joka on erittäin kilpailtu”, toteaa Bocapin perustajaosakas Julianna Borsos.

Bolt.Worksin toimitusjohtaja Ville Herva on tyytyväinen yhteistyöhön Bocapin kanssa. ”Bocap uskoi meihin kriittisellä hetkellä 2018, ja silloin kerättyjen pääomapuskurien ansiosta olemme päässeet tähän pisteeseen”.

Järjestelyn edellytyksenä on Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksyntä.

Lisätietoja:
Julianna Borsos, hpj & perustajaosakas
Puh. 050 386 3530
Sähköposti: julianna@bocap.fi
www.bocap.fi

Bocapista lyhyesti
Bocap Private Equity Oy on johtava suomalainen riippumaton pääomasijoitusrahastoja hallinnoiva yhtiö, jonka missiona on vauhdittaa kilpailukykyisten suomalaisten pk-yritysten kasvua paitsi pääomittamalla myös tarjoamalla vankan strategisen sekä operatiivisen tuen. Bocapin rahasto oli perustettaessa v. 2012 Suomen ensimmäinen vain vähemmistösijoituksia suomalaisiin yrittäjävetoisiin, kannattaviin, 4–50 miljoonaa euroa vaihtaviin ja voimakkaasti kasvaviin listaamattomiin pieniin ja keskisuuriin yrityksiin tekevä rahasto. Nykyään rahastoja on kolme (’’Bocap PK Arvonkasvattajat I, II ja III). Bocapin salkkuyhtiöt ovat tähän mennessä työllistäneet suoraan yli 5000 henkeä pääosin Suomessa ja niiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 400 miljoonaa euroa. Sijoittajille Bocap tarjoaa näköalapaikan huippuyrityksiin, joiden arvonnousuun ei ole aiemmin päästy osallisiksi. Bocapin sijoittajina on pääosin suomalaisia institutionaalisia sijoittajia, säätiöitä sekä menestyneitä yrittäjiä ja näiden sijoitusyhtiöitä.