Pääomasijoittajat ry yhteistyössä PwC:n kanssa etsivät jälleen pääomasijoitustoimialan mielenkiintoisinta kasvutarinaa

 

Kasvunrakentaja-kilpailussa etsitään pääomasijoittajien yli 600 suomalaisesta kohdeyhtiöstä vuoden mielenkiintoisinta ja innostavinta tarinaa, joka tuo esiin kasvun rakentamista yhdessä pääomasijoittajan kanssa. Kilpailun yhteistyökumppanina toimii PwC, jonka asiantuntijat osallistuivat kilpailun finalistien valintaan. Perinteisesti kilpailun yritykset ovat osoittaneet vastuullisuutta, innovatiivisuutta haasteiden edessä ja tietysti kovia kasvulukuja.

 

Nyt Kasvunrakentaja-kilpailu on jälleen käynnissä ja finalistit julkistetaan elokuun aikana. Voittaja puolestaan ratkeaa Pääomasijoittajat ry:n Syysseminaarissa 28.9.2023, missä valinnan tekee eri alojen asiantuntijoista koostuva raati.

 

Viime vuonna voiton vei henkilöstöalaa uudistanut Bolt.Works. Tuomariston vakuutti erityisesti yrityksen tarjoama mahdollisuus ratkaista aito, globaali ongelma osaavan työvoiman saatavuudesta. Muita finalisteja olivat rekrytointimedia ja työnhakupalveluiden kotimainen markkinajohtaja Duunitori, yli tuhatta kansainvälistä asiakasta palveleva osallistamisen ja digitaalisen fasilitoinnin pilvipalvelu Howspace ja ketteryydestään ja vastuullisuudestaan tunnettu rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointiyritys Sitowise.

 

Aiempina vuosina kilpailun ovat voittaneet Kotkamills, Swappie, Smartly.io, Unisport, Blueprint Genetics, Kamux, Rightware sekä Musti ja Mirri.